Friptura de porc la cuptor
Ingrediente:
1.5 kg pulpa de porc 100 ml vin rosu 50 ml ulei ghimbir rozmarin boia dulce sare piper
Mod de preparare:
Se pregateste carnea, curatand-o bine, apoi se spala si se scurge bine de apa, asezand-o apoi pe un tocator. Carnea se taie in felii de grosimi egale, peste ele se presara condimentele, apoi se pun intr-o tava termorezistenta, se toarna uleiul, astfel incat sa imbrace fiecare felie de carne si se acopera tava cu folie de aluminiu. In cuptorul incins, friptura va sta in jur de 45 de minute, timp in care, se va stropi din cand in cand cu vinul rosu. Cand e aproape gata, se indeparteaza folia si se mai lasa la gatit inca 10 minute, pentru a se rumeni deasupra.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Muschi de porc la cuptor cu legume
Carnea de porc se portioneaza, apoi se unge cu putin unt, se presara peste ea, condimentele si se aseaza intr-o tava ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de porc la tava
Carnea de porc se curata bine si se transeaza in felii mai mari. Apoi, se aseaza feliile intr-o tava, iar peste ele ... (mai mult)
Citeste -
Muschiulet de porc cu ciuperci
Muschiul de porc se curata si se portioneaza ca pentru friptura. Apoi, fiecare bucata de carne se unge cu putin ulei si ... (mai mult)
Citeste -
Fleica de porc la cuptor
Mai intai se curata si se spala bine carnea, apoi se transeaza astfel incat sa poata fi usor de gatit, iar cartofii se ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita la cuptor
Muschiul de vita se condimenteaza cu sare si piper, apoi se unge cu putin ulei si se aseaza pe gril, unde va sta cate 3 ... (mai mult)
Citeste -
Spata de porc la cuptor
Intr-o tava termorezitenta se aseaza carnea ce a fost taiata in felii mai groase, peste ele se presara condimentele, se ... (mai mult)
Citeste







