Cotlet de porc la tava
Ingrediente:
1.5 k g cotlet de porc 50 ml ulei de masline 50 ml vin rosu rozmarin piper sare
Mod de preparare:
Cotletul se feliaza si se condimenteaza bine cu piper, rozmarin si sare, apoi se aseaza intr-o tava. Peste carne se toarna uleiul de masline si se da tava la gatit, in cuptorul incins in prealabil. Cand incepe sa sfaraie carnea, se toarna vinul si se lasa focul mic. Dupa o ora, cand carnea este rumena si crocanta, se scoate din cuptor si se aseaza pe un platou. Se serveste insotit de o garnitura sau o salata de muraturi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cotlet de porc la gratar
Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, ... (mai mult)
Citeste -
Cotlet de porc
Cotletul se portioneaza in 10 bucati care se bat putin si se sareaza. Ceapa se toaca marunt, iar ardeiul gras se taie in... (mai mult)
Citeste -
Cotlet de berbecut
Fierbem intr-o oala cu apa si sare, cartofii si morcuvul. Separat, asezam carnea de berbecut intr-o cratita si lasam la ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de porc la tava
Carnea de porc se curata bine si se transeaza in felii mai mari. Apoi, se aseaza feliile intr-o tava, iar peste ele ... (mai mult)
Citeste -
Cotlet umplut
Carnea de porc se feliaza in doua parti egale. Cele doua felii se bat bine, pentru a le intinde cat mai mult, formand ... (mai mult)
Citeste -
Cotlet de porc la cuptor cu ciuperci
Ciupercile se taie in felii si se fierb 10 minute in apa cu putina sare. Se scot cu spumiera si se pun intr-un castron. ... (mai mult)
Citeste