Cotlet de berbecut

Foto - Cotlet de berbecut
Complexitate: usor Timp de preparare: 70 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg cotlet de berbecut ceapa 5 cartofi 1 morcov ardei usturoi patrunjel sare piper

Mod de preparare:

Fierbem intr-o oala cu apa si sare, cartofii si morcuvul. Separat, asezam carnea de berbecut intr-o cratita si lasam la foc mic pentru a rumeni putin carnea, impreuna cu usturoiul, ceapa tocata si ardeiul. Cand au fiert cartofii, ii adaugam peste cotlet, condimentam dupa gust cu sare, piper, rozmarin si coriandru si turnam un pahar de apa. Dam cratita la cuptor, pentru 60 de minute, apoi servim.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Pastrama de berbecut

    Pastrama de berbecut

    Carnea de berbecut se curata si se transeaza, apoi se spala bine. Condimentele se pun impreuna intr-un bol, se piseaza ... (mai mult)

    Citeste
  • Cotlet de porc

    Cotlet de porc

    Cotletul se portioneaza in 10 bucati care se bat putin si se sareaza. Ceapa se toaca marunt, iar ardeiul gras se taie in... (mai mult)

    Citeste
  • Cotlet de porc la gratar

    Cotlet de porc la gratar

    Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, ... (mai mult)

    Citeste
  • Cotlet de porc la tava

    Cotlet de porc la tava

    Cotletul se feliaza si se condimenteaza bine cu piper, rozmarin si sare, apoi se aseaza intr-o tava. Peste carne se ... (mai mult)

    Citeste
  • Cotlet umplut

    Cotlet umplut

    Carnea de porc se feliaza in doua parti egale. Cele doua felii se bat bine, pentru a le intinde cat mai mult, formand ... (mai mult)

    Citeste
  • Friptura de berbecut

    Friptura de berbecut

    Se curata carnea si se spala bine, iar din loc in loc se cresteaza cu un cutit, punand catei de usturoi in fiecare ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))