Cotlet de berbecut
Ingrediente:
1 kg cotlet de berbecut ceapa 5 cartofi 1 morcov ardei usturoi patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Fierbem intr-o oala cu apa si sare, cartofii si morcuvul. Separat, asezam carnea de berbecut intr-o cratita si lasam la foc mic pentru a rumeni putin carnea, impreuna cu usturoiul, ceapa tocata si ardeiul. Cand au fiert cartofii, ii adaugam peste cotlet, condimentam dupa gust cu sare, piper, rozmarin si coriandru si turnam un pahar de apa. Dam cratita la cuptor, pentru 60 de minute, apoi servim.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pastrama de berbecut
Carnea de berbecut se curata si se transeaza, apoi se spala bine. Condimentele se pun impreuna intr-un bol, se piseaza ... (mai mult)
Citeste -
Cotlet de porc
Cotletul se portioneaza in 10 bucati care se bat putin si se sareaza. Ceapa se toaca marunt, iar ardeiul gras se taie in... (mai mult)
Citeste -
Cotlet de porc la gratar
Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, ... (mai mult)
Citeste -
Cotlet de porc la tava
Cotletul se feliaza si se condimenteaza bine cu piper, rozmarin si sare, apoi se aseaza intr-o tava. Peste carne se ... (mai mult)
Citeste -
Cotlet umplut
Carnea de porc se feliaza in doua parti egale. Cele doua felii se bat bine, pentru a le intinde cat mai mult, formand ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de berbecut
Se curata carnea si se spala bine, iar din loc in loc se cresteaza cu un cutit, punand catei de usturoi in fiecare ... (mai mult)
Citeste