Ciuperci umplute cu ficatei
Ingrediente:
20 ciuperci 100 g unt 2 cepe 200 g ficat de pui 50 g parmezan piper sare
Mod de preparare:
Ficateii de pui se spala bine si se scurg de apa, apoi se pun la calit intr-o tigaie cu unt. Cand s-au rumenit, se scot din tigaie si se toaca marunt. Coditele ciupercilor se toaca impreuna cu cepele si se calesc in untul in care s-au calit si ficateii, iar cand acestea s-au gatit suficient, se amesteca impreuna cu ficateii tocati, se adauga sarea, piperul si o lingura de faina pentru a lega totul. Cu amestecul rezultat se umplu ciupericile, peste ele se presara permezan ras, se aseaza intr-o tava unsa cu putin unt si se dau la cuptor, timp de 30 de minute. Se servesc ca atare, sau ca garnitura pentru fripturi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ficatei de pui cu ciuperci
Intr-o tigaie incingem ulei si calim ceapa tocata, peste ea adaugam ciupercile feliate si lasam la fiert, pana cand ... (mai mult)
Citeste -
Ficatei in bacon
Se infasoara fiecate bucat de ficat cu o felie de bacon. Se incalzeste putin gratarul sau tigaia cu ulei. Se pun ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu cascaval
Ciupercile se spala si li se indeparteaza coditele. Separat, intr-un bol se sparge oul si se bate bine cu un praf de ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute la cuptor
Ciupercile tinere, cu palaria incomplet desfacuta, se pun intr-o tava unsa cu unt, cu lamele in sus. Separat, se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu ciuperci
Vinetele se spala, se taie cozile si se oparesc 5 minute in apa clocotita. Se scot, se racesc, se tin 15 minute sub ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu carne
Se aleg ciuperci tinere, cu palaria incomplet desfacuta, potrivit de mari, se separa palariile de picioare. Picioarele ... (mai mult)
Citeste