Escalop cu ciuperci
Ingrediente:
1 kg ciuperci 30 ml ulei de masline usturoi marar sare piper
Mod de preparare:
Ciupercile le curatam si le spalam bine, apoi le feliem. Intr-o tigaie punem ulei la incins si calim ciupercile. Peste ele adaugam usturoiul pisat si mararul verde, condimentam cu sare si piper si amestecam totul. Dupa 10 minute, escalopul este gata. Se serveste fierbinte, cu mamaliga.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Escalop zingara
Muschiul de porc se feliaza si se condimenteaza cu sare si piper. Fiecare felie de carne se da prin faina si se pun apoi... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Escalop de porc
Carnea de porc o transam in felii subtiri si le condimentam pe rand cu sare, piper si rozmarin. Rosiile se decojesc si ... (mai mult)
Citeste -
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci cu oua
Ciupercile se toaca marunt si se pun la prajit in unt, odata cu ceapa tocata. Cand incepe sa se rumeneasca, se presara ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de ciuperci
Ceapa curatata si spalata se taie marunt si se caleste in ulei. Ciupercile taiate in felii se pun peste ceapa, se ... (mai mult)
Citeste