Ciuperci pane
Ingrediente:
1 kg ciuperci 4 oua 2 catei de usturoi 20 g smantana ulei pesmet faina sare piper
Mod de preparare:
Ciupercile se spala si li se indeparteaza cotoarele, apoi se pun intr-o oala, la fiert, doar cat sa se inmaoie putin. Se scot apoi din oala si se lasa la scurs. Separat, cele patru oua se bat bine cu piper, sare, smantana si usturoi pisat, se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se ia fiecare ciuperca si se da prin faina, apoi prin amestecul de ou, iar la final prin pesmet. Intr-o tigaie cu ulei incins, punem ciupercile la rumenit. In 10 minute sunt gata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciuperci umplute cu branza
Palariile ciupercilor, spalate si scurse se pun intr-o cratita cu putin unt si se lasa pane se inmoaie. Picioarele ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci pleurotus pane
Ciupercile se spala bine si le punem la fiert in apa fierbinte cu putina sare, cam 10 minute. Cand s-au facut, le ... (mai mult)
Citeste -
Varza pane
Varza se curata de foile de deasupra, apoi se taie in felii si se pune la fiert, in apa cu putina sare, dar se va lasa ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci cu oua
Ciupercile se toaca marunt si se pun la prajit in unt, odata cu ceapa tocata. Cand incepe sa se rumeneasca, se presara ... (mai mult)
Citeste