Ciuperci pleurotus pane
Ingrediente:
500 g ciuperci pleurotus 2 oua faina ulei 100 ml lapte sare piper
Mod de preparare:
Ciupercile se spala bine si le punem la fiert in apa fierbinte cu putina sare, cam 10 minute. Cand s-au facut, le scoatem din apa si le scurgem bine, apoi le condimentam cu sare si piper. Separat, batem ouale cu putina sare, presaram si faina si turnam laptele, astfel incat rezultatul va fi un aluat flid, asemanator smantanii. Incingem ulei intr-o tigaie si punem ciupercile care au fost date prin aluat si le lasam la prajit. Cand s-au facut, le asezam pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de ulei si se servesc calde.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciuperci umplute cu branza
Palariile ciupercilor, spalate si scurse se pun intr-o cratita cu putin unt si se lasa pane se inmoaie. Picioarele ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci pane
Ciupercile se spala si li se indeparteaza cotoarele, apoi se pun intr-o oala, la fiert, doar cat sa se inmaoie putin. Se... (mai mult)
Citeste -
Varza pane
Varza se curata de foile de deasupra, apoi se taie in felii si se pune la fiert, in apa cu putina sare, dar se va lasa ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci cu oua
Ciupercile se toaca marunt si se pun la prajit in unt, odata cu ceapa tocata. Cand incepe sa se rumeneasca, se presara ... (mai mult)
Citeste







