Ciorba de cartofi cu zeama de varza
Ingrediente:
5 cartofi 2 morcovi 1 ceapa 1 telina 200 ml suc de rosii 500 ml zeama de varza ulei patrunjel marar smantana sare piper
Mod de preparare:
Cartofii se curata si se taie in jumatati, ceapa se toaca marunt, iar cartofii si telina se taie in cubulete mici. Intr-o oala se toarna cam 3 litri de apa si se pune pe foc. Cand incepe sa fiarba se adauga cartofii si zarzavatul, se toarna doua linguri de ulei, se presara sare si piper, dupa gust si se lasa la fiert, cam jumatate de ora. Cand ciorba este aproape gata se toarna sucul de rosii, dar si zeama de varza si se continua gatitul ciorbei, inca 10 minute. La final se adauga verdeata si se pun cam 3 linguri de smantana, pentru ca cioba sa capete o consistenta mai fina.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de porc cu zeama de varza
Ciorba se prepara spaland si tocand legumele, mai intai, apoi le punem la calit, in putin ulei. Cand s-au innabusit, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de curcan cu zeama de varza
Carnea se spala si se taie in portiile dorite. Legumele se curata si se toaca marunt. Intr-o oala, turnam apa, punem ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba din zeama de varza
Legumele si zarzavatul se spala si se toaca marunt. Intr-o oala incapatoare punem apa la fiert cu putina sare, iar cand ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba cu scarita afumata
Pentru ciorba vom curata si spala legumele, le tocam marunt si la dam la fiert intr-o oala cu 4 l de apa. Separat, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de perisoare ardeleneasca
Legumele se spala si se taie marunt, apoi se calesc in putin ulei, pana ce devin moi. In oala in care am calit legumele,... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de pui cu legume
Mai intai se spala atat carnea de pui, cat si legumele, apoi cartofii, dovlecelul si morcovii se taie in cubulete, ceapa... (mai mult)
Citeste







