Ciorba de pui cu legume

Foto - Ciorba de pui cu legume
Complexitate: usor Timp de preparare: 55 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

500 g carne de pui( aripi, spate, gat) 3 rosii 2 cartofi 2 morcovi 1 ceapa 1 dovlecel zeama de varza patrunjel leustean sare piper

Mod de preparare:

Mai intai se spala atat carnea de pui, cat si legumele, apoi cartofii, dovlecelul si morcovii se taie in cubulete, ceapa se toaca marunt , iar rosiile se decojesc. Intr-o oala se toarna cam 4 l de apa si se pune pe foc. In apa ce incepe sa fiarba, se adauga bucatile de pui, cartofii, ceapa si morcovii, iar dupa aproximativ 20 de minute se pun dovlecelul si rosiile, se adauga sare si piper, dupa gust si se lasa in continuare pe foc mic. La final se toarna zeama de varza, iar dupa 5 minute se opreste focul. Cand se serveste, se presara patrunjel si leustean desupra.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Ciorba cu scarita afumata

    Ciorba cu scarita afumata

    Pentru ciorba vom curata si spala legumele, le tocam marunt si la dam la fiert intr-o oala cu 4 l de apa. Separat, ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de varza murata

    Ciorba de varza murata

    Varza murata se toaca marunt, la fel si celelalte legume. Intr-o oala cu apa, punem varza taiata si lasam la fiert. Dupa... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de coaste de porc

    Ciorba de coaste de porc

    Coastele se portioneaza in bucati mai mici si se pun intr-o oala in care fierbe apa. Din cand in cand se indeparteaza ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de conopida

    Ciorba de conopida

    Legumele se spala, se toaca in cubulete si se pun la fiert. Conopida se spala bine, apoi se rupe in buchetele si se pune... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de legume de post

    Ciorba de legume de post

    Ceapa, ardeiul si morcovul se spala si se toaca marunt., iar cartofii si radacina de patrunjel se taie in cubulete. In ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de perisoare ardeleneasca

    Ciorba de perisoare ardeleneasca

    Legumele se spala si se taie marunt, apoi se calesc in putin ulei, pana ce devin moi. In oala in care am calit legumele,... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))