Ciorba din zeama de varza
Ingrediente:
1 l zeama de varza 500 g carne de porc 2 morcovi 2 rosii 1 telina 1 ou patrunjel sare
Mod de preparare:
Legumele si zarzavatul se spala si se toaca marunt. Intr-o oala incapatoare punem apa la fiert cu putina sare, iar cand apa incepe sa fiarba, adaugam si carnea taiata in cubulete. Dupa aproximativ jumatate de ora, adaugam in oala morcovii si rosiile impreuna cu zarzavatul, asezonam cu sare dupa gust, iar cand si legumele incep sa fiarba, turnam zeama de varza si amestecam totul. La final, cand ciorba este aproape gata, adaugam si oul batut bine si oprim focul. Ciorba se serveste fierbinte, cu ardei iute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de porc cu zeama de varza
Ciorba se prepara spaland si tocand legumele, mai intai, apoi le punem la calit, in putin ulei. Cand s-au innabusit, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de curcan cu zeama de varza
Carnea se spala si se taie in portiile dorite. Legumele se curata si se toaca marunt. Intr-o oala, turnam apa, punem ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de cartofi cu zeama de varza
Cartofii se curata si se taie in jumatati, ceapa se toaca marunt, iar cartofii si telina se taie in cubulete mici. ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba cu scarita afumata
Pentru ciorba vom curata si spala legumele, le tocam marunt si la dam la fiert intr-o oala cu 4 l de apa. Separat, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de perisoare ardeleneasca
Legumele se spala si se taie marunt, apoi se calesc in putin ulei, pana ce devin moi. In oala in care am calit legumele,... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de oase de porc
Coastele le curatam si le punem intr-o oala in care am pus la fiert apa. Lasam carnea, pana incepe sa fiarba, eliminand ... (mai mult)
Citeste







