Ciorbe

Ciorba de porc ardeleneasca

Ciorba de porc ardeleneasca

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 21:29
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Mai intai se pune apa la fiert, intr-o oala incapatore. Separat se portioneaza carnea in bucati mai mici si se pun in oala cu apa, lasand la fiert. Legumele se curata, se toaca marunt si se calesc ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de perisoare moldoveneasca

Ciorba de perisoare moldoveneasca

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 18:26
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Intr-o oala se toarna cam 5 liti de apa, se presara sare si se pune la fiert. Intre timp se curata legumele toate si se toaca marunt, apoi se adauga in apa care incepe sa fiarba. Intr-un bol se pune ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de perisoare de curcan

Ciorba de perisoare de curcan

Publicata sambata, 20 decembrie 2014, 18:17
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Legumele se curata, se toaca marunt apoi se calesc putin intr-o tigaie in care s-a incins o lingura de ulei. Cand s-au innabusit, se transfera intr-o oala mai mare, peste ele se toarna cam 4 litri de ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de gulii

Ciorba de gulii

Publicata joi, 6 noiembrie 2014, 12:14
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Legumele se spala si se toaca marunt, cubulete mici. Intr-o oala se toarna 50 ml de ulei, iar cand incepe sa se incinga, se pun morcovul, guliile, ceapa si telina si se calesc pana ce incep sa se ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de cartofi cu carnati

Ciorba de cartofi cu carnati

Publicata luni, 27 octombrie 2014, 10:53
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Mai intai, legumele se curata, se spala si se toaca marunt, cartofii se taie in cubulete, iar carnatii in rondele. Se pune o oala pe foc, iar cand incepe sa se incinga, se pun ceapa si morcovul la ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de fasole in paine

Ciorba de fasole in paine

Publicata luni, 18 august 2014, 10:15
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Boabele de fasole ce au stat la inmuiat, se pun la fiert, apoi se scurg din prima apa si se pun din nou la fiert in a doua apa, cu putina sare. Carnea de porc afumata se portioneaza si se pune de ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de iepure

Ciorba de iepure

Publicata duminica, 10 august 2014, 07:05
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea de iepure se curata si se spala bine, apoi se portioneaza in bucatile de marimea dorita. Intr-o oala cu apa, se pune carnea la fiert, impreuna cu putina sare, dar si morcovii taiati cubulete si... (mai mult)

Citeste
Ciorba de pui cu smantana

Ciorba de pui cu smantana

Publicata joi, 7 august 2014, 12:39
Timp de gatire: 70 minute Complexitate: Usor

Carnea de pui spalata si portionata, se pune la fiert, intr-o oala cu apa si putina sare. Intre timp se curata legumele si se toaca marunt, iar cartofii si morcovii se taie in cubulete. Intr-o tigaie ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de pui cu legume

Ciorba de pui cu legume

Publicata joi, 7 august 2014, 12:27
Timp de gatire: 55 minute Complexitate: Usor

Mai intai se spala atat carnea de pui, cat si legumele, apoi cartofii, dovlecelul si morcovii se taie in cubulete, ceapa se toaca marunt , iar rosiile se decojesc. Intr-o oala se toarna cam 4 l de apa... (mai mult)

Citeste
Ciorba de pui cu taitei

Ciorba de pui cu taitei

Publicata joi, 7 august 2014, 12:17
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Legumele se spala si se curata, apoi se toaca marunt, iar carnea de pui se portioneaza in bucati de marimea dorita. Se umple o oala cu apa si se pune pe foc, la fiert impreuna cu bucatile de pui. ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de rosii cu galuste

Ciorba de rosii cu galuste

Publicata sambata, 2 august 2014, 07:30
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Legumele spalate, se toaca marunt, iar rosiile se decojesc si se taie in cubulete. Intr-o tigaie se pune uleiul si se calesc ceapa si morcovul, peste ele se adauga rosiile, apoi se transfera ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de rosii cu fidea

Ciorba de rosii cu fidea

Publicata sambata, 2 august 2014, 07:24
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Mai intai se spala legumele, apoi se toaca ceapa si ardeiul marunt, iar rosiile se decojesc si se taie in cubulete. Se pune o oala cu apa , la fiert, apoi se adauga ceapa si ardeiul, iar dupa inca 10 ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de rosii

Ciorba de rosii

Publicata sambata, 2 august 2014, 07:20
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Legumele se spala si se curata, apoi se toaca in cubulete. Intr-o oala se pune la fiert apa, cu o lingurita de sare, iar cand a inceput sa fiarba se adauga legumele taiate si se lasa pe foc mic. Dupa ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de zarzavat

Ciorba de zarzavat

Publicata luni, 21 iulie 2014, 13:43
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Legumele se spala bine si se toaca marunt. Intr-o tigaie cu putin ulei, se caleste ceapa, apoi se adauga celelalte legume si se lasa la innabusit. Separat, se umple o oala cu apa si se pune la fiert, ... (mai mult)

Citeste
Ciorba din carne de oaie

Ciorba din carne de oaie

Publicata sambata, 3 mai 2014, 10:55
Timp de gatire: 65 minute Complexitate: Usor

Mai intai pregatim carnea, pe care o oparim in apa fierbinte, o portionam si o punem la fiert intr-o oala cu apa. Intre timp, legumele le curatam si le spalam bine, apoi le tocam marunt. Nu uitam sa ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))