Ciorba de iepure

Foto - Ciorba de iepure
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg carne de iepure 2 morcovi 1 ceapa 100 ml smantana 1 l bors leustean patrunjel cimbru sare piper

Mod de preparare:

Carnea de iepure se curata si se spala bine, apoi se portioneaza in bucatile de marimea dorita. Intr-o oala cu apa, se pune carnea la fiert, impreuna cu putina sare, dar si morcovii taiati cubulete si ceapa tocata marunt. Cand ciorba incepe sa dea in clocot, iar carnea a inceput sa se patrunda, se toarna borsul si se mai lasa inca 10 minute pe foc. La final se presara patrunjelul si leusteanul tocate marunt si se pune smantana amestecand usor, apoi se opreste focul. Se serveste fierbinte, cu ardei iute.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Tocanita de iepure

    Tocanita de iepure

    Dupa ce se spala pulpele de iepure, se taie pe jumatate. Apoi, se spala si se curata legumele. Se taie cubulete sau ... (mai mult)

    Citeste
  • Pastrama de iepure

    Pastrama de iepure

    Carnea de iepure se curata si se spala bine. Intr-o oala incapatoare se pune apa la fiert, in care se vor adauga ... (mai mult)

    Citeste
  • Friptura de iepure

    Friptura de iepure

    Iepurele proaspat, se jupoaie, se curata, se spala si se taie bucati. Se pune la fiert zarzavatul si bucatile de iepure.... (mai mult)

    Citeste
  • Ciulama de iepure

    Ciulama de iepure

    Carnea de iepure se curata s se spala bine, se portioneaza si se pune la rumenit intr-o cratita cu ulei incins. Cand ... (mai mult)

    Citeste
  • Iepure la cuptor

    Iepure la cuptor

    Se pune carnea de iepure intr-un castron cu apa si 3 linguri de otet. Se lasa pentru 30 de minute. Apoi, se scurge bine ... (mai mult)

    Citeste
  • Iepure cu masline

    Iepure cu masline

    Morcovii, telina si jumatate din cantitatea de ceapa se taie felii. Restul de ceapa se taie marunt, se opareste cu apa ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))