Tocanita de iepure

Foto - Tocanita de iepure
Complexitate: usor Timp de preparare: 120 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

4 pulpe de iepure 4 catei de usturoi 4 morcovi 1 telina 1 ceapa 1 cana vin rosu 3 linguri pasta de tomate 2 foi de dafin 10 masline sare piper

Mod de preparare:

Dupa ce se spala pulpele de iepure, se taie pe jumatate. Apoi, se spala si se curata legumele. Se taie cubulete sau rondele. Se presara sare peste pulpele de iepure si piper. Apoi, se aseaza intr-o tava impreuna cu legumele, vinul rosu, foile de dafin si pasta de tomate. Se adauga usturoiul zdrobit, ulei si masline si se baga la cuptor pana cand se rumeneste, timp de aproximativ 2 ore, acoperit cu o folie de aluminiu in primele 60 de minute.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Pastrama de iepure

    Pastrama de iepure

    Carnea de iepure se curata si se spala bine. Intr-o oala incapatoare se pune apa la fiert, in care se vor adauga ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de iepure

    Ciorba de iepure

    Carnea de iepure se curata si se spala bine, apoi se portioneaza in bucatile de marimea dorita. Intr-o oala cu apa, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Friptura de iepure

    Friptura de iepure

    Iepurele proaspat, se jupoaie, se curata, se spala si se taie bucati. Se pune la fiert zarzavatul si bucatile de iepure.... (mai mult)

    Citeste
  • Ciulama de iepure

    Ciulama de iepure

    Carnea de iepure se curata s se spala bine, se portioneaza si se pune la rumenit intr-o cratita cu ulei incins. Cand ... (mai mult)

    Citeste
  • Iepure la cuptor

    Iepure la cuptor

    Se pune carnea de iepure intr-un castron cu apa si 3 linguri de otet. Se lasa pentru 30 de minute. Apoi, se scurge bine ... (mai mult)

    Citeste
  • Iepure cu masline

    Iepure cu masline

    Morcovii, telina si jumatate din cantitatea de ceapa se taie felii. Restul de ceapa se taie marunt, se opareste cu apa ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))