Ciorba de zarzavat

Foto - Ciorba de zarzavat
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 dovlecel 1 ardei 2 cepe 1 morcov 2 rosii 2 cartofi 20 g orez leustean ulei otet sare

Mod de preparare:

Legumele se spala bine si se toaca marunt. Intr-o tigaie cu putin ulei, se caleste ceapa, apoi se adauga celelalte legume si se lasa la innabusit. Separat, se umple o oala cu apa si se pune la fiert, iar cand legumele din tigaie s-au calit, se transfera in oala, se adauga o lingura de ulei, sare si se lasa la fiert. Dupa aproximativ 10 minte se adauga si orezul spalat si se mai lasa pe foc, inca jumatate de ora. Cand e gata, se opreste focul, se pun 3 linguri otet si se presara leusteanul tocat, deasupra.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Supa de ciuperci

    Supa de ciuperci

    Ceapa, morcovul si patrunjelul se dau prin razatoarea de zarzavat si se fierb in apa pana cand se inmoaie bine. Se ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa crema de cartofi

    Supa crema de cartofi

    Cartofii se curata, se taie in cuburi mici si se fierb in supa de oase sau de zarzavat, pana se zdrobesc, apoi se trec ... (mai mult)

    Citeste
  • Supa de rosii

    Supa de rosii

    Se spala rosiile, se rup si se pun la fiert cu jumtate din cantitatea de apa. Cand s-au inmuiat se trec prin sita. ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de porc cu smantana

    Ciorba de porc cu smantana

    Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de ciocanele

    Ciorba de ciocanele

    Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de peste

    Ciorba de peste

    Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))