Supa de ciuperci
Ingrediente:
1L apa 500g ciuperci 1 ceapa 1 morcov 1 patrunjel 2 lingurite unt 2 pahare lapte 1 lingurita faina marar tocat sare.
Mod de preparare:
Ceapa, morcovul si patrunjelul se dau prin razatoarea de zarzavat si se fierb in apa pana cand se inmoaie bine. Se strecoara si in zeama de zarzavat se pun ciupercile curatate, spalate, taiate felii mici si inabusite putin in unt. Se lasa sa fiarba 20-25 minute, se sareaza, apoi se adauga faina bine amestecata cu putin lapte si se lasa sa mai dea doua, trei clocote, dupa care se adauga restul de lapte, mararul tocat, lasand sa mai fiarba putin.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Supa de ciuperci cu smantana
Zarzavatul curatat se fierbe in 2 litri apa. Cand s-a fier, se strecoara zeama. Ciupercile curatate si spalate se taie ... (mai mult)
Citeste -
Cuscus cu ciuperci
Se taie ceapa marunt si se amesteca cu usturoiul tocat si putin ulei. Se pun la prajit in tigaie impreuna cu ciupercile,... (mai mult)
Citeste -
Risotto cu ciuperci
Intr-o tigaie, se pune ceapa tocata la calit impreuna cu usturoiul si putin unt. Dupa 2-3 minute, se includ si ... (mai mult)
Citeste -
Supa de rosii cu ciuperci
Se spala rosiile si se pun la fiert in 0,5 l apa. Dupa ce s-au fiert, se strecoara prin sita. Morcovul, patrunjelul si ... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de ciuperci
Ciupercile trebuie sa fie proaspete, tinere, tari si sanatoase. Se curata, se spala, se taie in bucati si se fierb ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci murate
Conservarea cipercilor se face printr-o fermentare naturala. Se poate conserva prin murare orice specie de ciuperca ... (mai mult)
Citeste







