Supa crema de ciuperci
Ingrediente:
1 kg ciuperci 1 ceapa 1 lingura unt 4 linguri smantana patrunjel sare
Mod de preparare:
Ciupercile trebuie sa fie proaspete, tinere, tari si sanatoase. Se curata, se spala, se taie in bucati si se fierb impreuna cu ceapa timp de 40 minute in circa trei litri de apa cu putina sare. Cand ciupercile sunt bine fierte, se strecoara, se trec in blender, iar pireul obtinut se pune in zeama strecurata. Se adauga dupa gust sare, se pune untul si se mai fierbe 5 minute. Inainte de servire, se drege supa cu smantana si se adauga patrunjel tocat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Supa de ciuperci cu smantana
Zarzavatul curatat se fierbe in 2 litri apa. Cand s-a fier, se strecoara zeama. Ciupercile curatate si spalate se taie ... (mai mult)
Citeste -
Cuscus cu ciuperci
Se taie ceapa marunt si se amesteca cu usturoiul tocat si putin ulei. Se pun la prajit in tigaie impreuna cu ciupercile,... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de praz
Cartofii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata, se taie in cubulete si se vor folozi la ... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de dovleac
Aceasta reteta se prepara usor, astfel se curata dovleacul de coaja si de seminte si se taie in cubulete. Se topeste ... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de telina
Se iau morcovii si telina si se spala, se curata si se taie in bucati mai mari. Se pun apoi intr-o oala si se lasa la ... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de cartofi
Cartofii se curata, se taie in cuburi mici si se fierb in supa de oase sau de zarzavat, pana se zdrobesc, apoi se trec ... (mai mult)
Citeste







