Supa de ciuperci cu smantana
Ingrediente:
500 g ciuperci 3 morcovi 2 radacini patrunjel 1 ceapa verdeata 50 g unt 8 linguri smantana 1 lingura faina piper sare
Mod de preparare:
Zarzavatul curatat se fierbe in 2 litri apa. Cand s-a fier, se strecoara zeama. Ciupercile curatate si spalate se taie felii sau cuburi, se inabusa in unt si peste ele se toarna supa de zarzavat continuandu-se fierberea inca 10 minute. Faina se freaca cu smantana, se subtie cu putina apa si se pune peste ciuperci. Se adauga sarea, piperul, verdeata si se mai fierbe 10 minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Risotto cu ciuperci
Intr-o tigaie, se pune ceapa tocata la calit impreuna cu usturoiul si putin unt. Dupa 2-3 minute, se includ si ... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de ciuperci
Ciupercile trebuie sa fie proaspete, tinere, tari si sanatoase. Se curata, se spala, se taie in bucati si se fierb ... (mai mult)
Citeste -
Supa de rosii cu ciuperci
Se spala rosiile si se pun la fiert in 0,5 l apa. Dupa ce s-au fiert, se strecoara prin sita. Morcovul, patrunjelul si ... (mai mult)
Citeste -
Cuscus cu ciuperci
Se taie ceapa marunt si se amesteca cu usturoiul tocat si putin ulei. Se pun la prajit in tigaie impreuna cu ciupercile,... (mai mult)
Citeste -
Supa cu varza
Ceapa se toaca marunt si se opareste. Fideaua se fierbe in apa cu sare si putin ulei, apoi se trece printr-un jet de apa... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de praz
Cartofii se curata, se spala si se fierb in apa cu sare. Cand sunt gata, se taie in cubulete si se vor folozi la ... (mai mult)
Citeste







