Risotto cu ciuperci
Ingrediente:
400 g orez 300 g ciuperci 1 l supa de pui 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 pahar vin alb 75 g parmezan 70 g unt smantana sare piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, se pune ceapa tocata la calit impreuna cu usturoiul si putin unt. Dupa 2-3 minute, se includ si ciupercile tocate si se mai gatesc cateva minute. Apoi, se adauga orezul si paharul de vin alb impreuna cu supa de pui, amestecand constant, aproximativ 15-20 de minute. Cand orezul devinde fraged si capata o textura cremoasa, se stinge focul si se rade parmezan si se pune putina smantana.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Risotto cu parmezan
Intr-o cratita se topeste 30 g de unt, in care se caleste ceapa tocata marunt. Cand aceasta devine transparenta, se ... (mai mult)
Citeste -
Risotto cu carne tocata
Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pune la calit intr-o tigaie cu ulei. Cand ceapa a devenit transparenta, ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Risotto cu sofran
Orezul il spalam bine in ape succesive, iar ceapa o tocam marunt. Intr-o tigaie, topim untul, peste care adaugam ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste -
Risotto cu legume
Intr-o cratita, se topeste untul si se adauga usturoiul, ceapa si morcovul, taiate marunt, si se amesteca bine. Apoi, se... (mai mult)
Citeste







