Ciorba de rosii
Ingrediente:
5 rosii 1 ardei 1 ceapa 1 telina 1 morcov 1 radacina de patrunjel leustean marar sare
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata, apoi se toaca in cubulete. Intr-o oala se pune la fiert apa, cu o lingurita de sare, iar cand a inceput sa fiarba se adauga legumele taiate si se lasa pe foc mic. Dupa aproximativ 35 de minute, cand legumele au inceput sa se fiarba, se pun rosiile decojite si taiate in cuburi mai mari si se mai lasa ciorba inca 10 minute la fiert. La final, dupa ce se opreste focul, se presara patrunjelul si mararul tocate fin si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de gasca
Carnea de gasca se curata si se spala, apoi se pune in oala cu apa, la fiert. Cand a inceput sa fiarba, adaugam legumele... (mai mult)
Citeste -
Ciorba cu scarita afumata
Pentru ciorba vom curata si spala legumele, le tocam marunt si la dam la fiert intr-o oala cu 4 l de apa. Separat, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste
Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de lascute cu afunatura
Legumele se spala si se toaca in cubulete. Punem la fiert apa, intr-o oala mai mare, punem o lingurita de sare si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste pescareasca
Pestele il taiem in bucati si il punem la fiert in oala de ciorba. Cand au fiert bucatile de peste, se scot si se ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de loboda
Loboda se curata, se spala bine in mai multe ape si se taiie fasii. Se curata ceapa, morocvul si telina, se spala si se ... (mai mult)
Citeste







