Ciorba de loboda
Ingrediente:
2-3 legaturi loboda 1 ceapa mica 1 morcov potrivit 1 telina mica 4-5 fire ceapa verde 2-3 rosii (sau 250 ml suc de rosii) 4 linguri iaurt dietetic 2 linguri ulei de masline leustean verde sare
Mod de preparare:
Loboda se curata, se spala bine in mai multe ape si se taiie fasii. Se curata ceapa, morocvul si telina, se spala si se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare. Uleiul se pune in oala de gatit, se adauga o cana cu apa, apoi legumele, loboda taiata si orezul spalat. Se lasa pe foc mic 4-5 minute si apoi se completeaza cu 1,5 litri de apa. Se fierbe totul 15 minute, apoi se pun rosiile decojite si taiate cubulete sau sucul de rosii si se mai fierbe 10 minute. Ciorba se potriveste de sare si se presara leusteanul tocat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de leurda
Leurda si loboda se spala bine si se toaca marunt. Ceapa si dovlecelul se toaca marunt, apoi se calsec impreuna, intr-o ... (mai mult)
Citeste -
Placinta cu loboda
Loboda si ceapa verde se spala bine si se scurg de apa. Frunzele de loboda se toaca marunt si se pun intr-un bol, peste ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste
Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de cartofi cu carnati
Mai intai, legumele se curata, se spala si se toaca marunt, cartofii se taie in cubulete, iar carnatii in rondele. Se ... (mai mult)
Citeste







