Ciorba de leurda
Ingrediente:
300 de g leurda loboda 1 dovlecel 1 ceapa 50 g orez sare
Mod de preparare:
Leurda si loboda se spala bine si se toaca marunt. Ceapa si dovlecelul se toaca marunt, apoi se calsec impreuna, intr-o tigaie cu ulei incins. Intr-o oala se toarna cam 3 l de apa si se pune la fiert. Se adauga verdeata, apoi legumele calite, se presara sare si putina vegeta si se lasa la fiert. Orezul se spala in ape succesive si se adauga si el in ciorba, iar cand acesta a fiert, e semn ca si ciorba este gata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de leurda
Uleiul de masline se toarna intr-un bol, unde se amesteca impreuna cu sucul de lamaie si putin piper negru macinat. ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste
Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de cartofi cu carnati
Mai intai, legumele se curata, se spala si se toaca marunt, cartofii se taie in cubulete, iar carnatii in rondele. Se ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu tarhon
Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, ... (mai mult)
Citeste







