Ciorba de pui cu taitei
Ingrediente:
400 g carne de pui 60 g teitei 3 cartofi 2 cepe 1 morcov 1 dovlecel leustean bulion ulei bors sare
Mod de preparare:
Legumele se spala si se curata, apoi se toaca marunt, iar carnea de pui se portioneaza in bucati de marimea dorita. Se umple o oala cu apa si se pune pe foc, la fiert impreuna cu bucatile de pui. Separat, intr-o cratita se incinge putin ulei si se calesc cepele, apoi dovlecelul si morcovul. Cand s-au innabusit suficient, se pun si legumele in oala pentru ciorba, se pun si cartofii, taiati cuburi si se lasa la fiert, pe foc mic. Odata ce incepe sa dea in clocot cioba, se pun teiteii si 2 linguri de bulion, se adauga sare dupa gust, iar la final borsul. Dupa inca 10 minute, se opreste focul, se presara leusteanul tocat fin si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba cu scarita afumata
Pentru ciorba vom curata si spala legumele, le tocam marunt si la dam la fiert intr-o oala cu 4 l de apa. Separat, ... (mai mult)
Citeste -
Taitei cu varza
Se pun taiteii la fiert in apa cu sare timp de 7-10 minute. Apoi, se pune varza, taiata marunt, la calit intr-o cratita ... (mai mult)
Citeste -
Supa de pui cu taitei
Pieptul de pui se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa 10 minute, se adauga legumele spalate si ... (mai mult)
Citeste -
Taitei cu lapte
Intr-o oala se pune laptele la fiert, impreuna cu zaharul. Cand zaharul s-a topit, punem si taiteii lasand la fiert in ... (mai mult)
Citeste -
Supa de rosii cu taitei
Se spala ceapa si se taie marunt. Apoi, intr-o cratita, se pune la calit ceapa cu putin ulei. Se adauga si rosiile ... (mai mult)
Citeste -
Supa de gaina cu taitei
Carnea se curata si se spala. Morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se spala si se cresteaza. ... (mai mult)
Citeste







