Supa de rosii cu taitei
Ingrediente:
5 rosii taitei 3 linguri ulei 1 ceapa patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Se spala ceapa si se taie marunt. Apoi, intr-o cratita, se pune la calit ceapa cu putin ulei. Se adauga si rosiile taiate cat mai marunt. Apoi, se toarna aproximativ 1,5 l apa. Cand a inceput sa fiarba, se adauga taiteii si se condimenteaza cu sare si piper. Dupa aproximativ 10 minute se stinge focul si se presara patrunjel.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Supa de pui cu taitei
Pieptul de pui se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa 10 minute, se adauga legumele spalate si ... (mai mult)
Citeste -
Supa de taitei
Cartofii se taie cuburi, morcovii rondele, iar ceapa se toaca marunt si se opareste. Patrunjelul verde se toaca marunt. ... (mai mult)
Citeste -
Supa de gaina cu taitei
Carnea se curata si se spala. Morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se spala si se cresteaza. ... (mai mult)
Citeste -
Taitei cu varza
Se pun taiteii la fiert in apa cu sare timp de 7-10 minute. Apoi, se pune varza, taiata marunt, la calit intr-o cratita ... (mai mult)
Citeste -
Taitei cu lapte
Intr-o oala se pune laptele la fiert, impreuna cu zaharul. Cand zaharul s-a topit, punem si taiteii lasand la fiert in ... (mai mult)
Citeste -
Supa de zarzavat
Legumele se curata, se spala si se taie cuburi mai mari. Se pun la fiert, intr-o oala, 3 litri de apa, in care se ... (mai mult)
Citeste







