Taitei cu lapte
Ingrediente:
1 l lapte 250 g taitei 100 g zahar vanilie zahar vanilat
Mod de preparare:
Intr-o oala se pune laptele la fiert, impreuna cu zaharul. Cand zaharul s-a topit, punem si taiteii lasand la fiert in continuare. Amestecam des, pentru a nu se lipi, iar cand au fiert, punem esenta de vanilie si acoperim oala. Se servesc fierbinti cu zahar vanilat deasupra.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Taitei cu varza
Se pun taiteii la fiert in apa cu sare timp de 7-10 minute. Apoi, se pune varza, taiata marunt, la calit intr-o cratita ... (mai mult)
Citeste -
Supa de pui cu taitei
Pieptul de pui se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa 10 minute, se adauga legumele spalate si ... (mai mult)
Citeste -
Supa de rosii cu taitei
Se spala ceapa si se taie marunt. Apoi, intr-o cratita, se pune la calit ceapa cu putin ulei. Se adauga si rosiile ... (mai mult)
Citeste -
Supa de gaina cu taitei
Carnea se curata si se spala. Morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se spala si se cresteaza. ... (mai mult)
Citeste -
Supa de taitei
Cartofii se taie cuburi, morcovii rondele, iar ceapa se toaca marunt si se opareste. Patrunjelul verde se toaca marunt. ... (mai mult)
Citeste -
Taitei de casa
Faina se aseaza pe o planseta. In mijloc se adauga oua, sare si circa 125ml de apa, se amesteca pentru omogenizare si se... (mai mult)
Citeste







