Supa de pui cu taitei
Ingrediente:
1 piept de pui taitei 1 ceapa 2 morcovi 1 cub vegeta patrunjel sare
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa 10 minute, se adauga legumele spalate si curatate. Cand este fiert pieptul de pui, se strecoara si se pune in supa rezultata morcovii taiati rondele, taiteii si pieptul de pui taiat in bucati mici. Se mai fierbe 10 minute si se presara patrunjel tocat marunt.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Supa de taitei
Cartofii se taie cuburi, morcovii rondele, iar ceapa se toaca marunt si se opareste. Patrunjelul verde se toaca marunt. ... (mai mult)
Citeste -
Supa de rosii cu taitei
Se spala ceapa si se taie marunt. Apoi, intr-o cratita, se pune la calit ceapa cu putin ulei. Se adauga si rosiile ... (mai mult)
Citeste -
Supa de gaina cu taitei
Carnea se curata si se spala. Morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se spala si se cresteaza. ... (mai mult)
Citeste -
Taitei cu varza
Se pun taiteii la fiert in apa cu sare timp de 7-10 minute. Apoi, se pune varza, taiata marunt, la calit intr-o cratita ... (mai mult)
Citeste -
Taitei cu lapte
Intr-o oala se pune laptele la fiert, impreuna cu zaharul. Cand zaharul s-a topit, punem si taiteii lasand la fiert in ... (mai mult)
Citeste -
Supa din rasol de vita
Rasolul se spala bine si se pune la fiert in apa, cat sa-l acopere. Se lasa sa dea in cateva clocote, se arunca apa, se ... (mai mult)
Citeste