Supa de taitei
Ingrediente:
50g taitei de casa 1 ceapa mare 4 cartofi 2 morcovi 50ml ulei 50g pasta de tomate 100g smantana patrunjel verde sare piper
Mod de preparare:
Cartofii se taie cuburi, morcovii rondele, iar ceapa se toaca marunt si se opareste. Patrunjelul verde se toaca marunt. Pasta de tomate se dilueaza cu 50ml de apa. Cartofii se fierb circa 15 minute. Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare si cu putin ulei. Dupa fierbe se racesc si se introduc in supa, continuandu-se fierberea. Ceapa se inbua in ulei si 100ml de supa, se adauga morcovii taiati, pasta de tomate, piperul si sarea si se toarna totul in supa, continuandu-se fierberea circa 10 minute. Se adauga jumatate din cantitatea de patrunjel verde si smantana. Se serveste fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Supa de pui cu taitei
Pieptul de pui se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece. Dupa 10 minute, se adauga legumele spalate si ... (mai mult)
Citeste -
Supa de rosii cu taitei
Se spala ceapa si se taie marunt. Apoi, intr-o cratita, se pune la calit ceapa cu putin ulei. Se adauga si rosiile ... (mai mult)
Citeste -
Supa de gaina cu taitei
Carnea se curata si se spala. Morcovii, telina, radacina de patrunjel, pastarnacul si ceapa se spala si se cresteaza. ... (mai mult)
Citeste -
Taitei cu varza
Se pun taiteii la fiert in apa cu sare timp de 7-10 minute. Apoi, se pune varza, taiata marunt, la calit intr-o cratita ... (mai mult)
Citeste -
Taitei cu lapte
Intr-o oala se pune laptele la fiert, impreuna cu zaharul. Cand zaharul s-a topit, punem si taiteii lasand la fiert in ... (mai mult)
Citeste -
Supa din rasol de vita
Rasolul se spala bine si se pune la fiert in apa, cat sa-l acopere. Se lasa sa dea in cateva clocote, se arunca apa, se ... (mai mult)
Citeste







