Ciorbe

Ciorba de fasole cu ciolan

Ciorba de fasole cu ciolan

Publicata sambata, 20 aprilie 2013, 07:00
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Usor

Fasolea se lasa la inmuiat timp de 10 ore! Apoi, se pune la fiert. De asemenea, si ciolanele se pun la fiert timp de o ora! Intre timp, se taie legumele si se pun intr-o cratita cu ulei de masline. ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de curcan

Ciorba de curcan

Publicata vineri, 19 aprilie 2013, 09:09
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Se spala si se taie 3 bucati de carne de curcan. Apoi, se pun la prajit in ulei de masline pana devin aurii. Se taie toate legumele cubulete si se adauga in tigaie. Dupa 1 minut, se adauga si ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de miel

Ciorba de miel

Publicata joi, 7 martie 2013, 16:34
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea se spala. Morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel, ceapa si ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt. Orezul se spala si se fierbe. Se separa albusurile de galbenusuri. ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de salata verde

Ciorba de salata verde

Publicata duminica, 24 februarie 2013, 13:48
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape reci, apoi se taie in fasii subtiri. Ceapa se toaca marunt. Costita se taie cuburi. Se separa albusurile de galbenusuri. Ceapa se ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de macris

Ciorba de macris

Publicata duminica, 24 februarie 2013, 13:28
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Frunzele de macris se spala bine si se taie felii. Ceapa se taie marunt. Se separa albusurile de galbenusuri. Ceapa si boiaua se calesc in putin ulei. Se adauga apa, apoi frunzele de macris. Se ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de urzici

Ciorba de urzici

Publicata duminica, 24 februarie 2013, 13:02
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Ceapa, morcovii, urzicile si telina se curata, se spala si se toaca marunt. Orezul se spala, se fierbe si se lasa sa se raceasca. Ceapa verde si leusteanul se curata, se spala si se toaca marunt. ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de sfecla rosie

Ciorba de sfecla rosie

Publicata duminica, 24 februarie 2013, 12:50
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Morcovii, ceapa, radacina de patrunjel si sfecla rosie se trec prin razatoare. Cartofii se curata si se taie cubulete. Leusteanul si patrunjelul verde se toaca marunt. Borsul se fierbe si se ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de tarhon

Ciorba de tarhon

Publicata sambata, 23 februarie 2013, 18:19
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Morcovii, telina, radacina de patrunjel si pastarnacul se taie in felii subtiri. Ceapa se toaca marunt. Cartofii se taie cuburi, iar ardeiul gras se taie fasii. Tarhonul, mararul si patrunjelul verde ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de dovlecei

Ciorba de dovlecei

Publicata luni, 28 ianuarie 2013, 18:39
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Se curata toate legumele, se spala si se taie cubulete mai mari. Fasolea verde se lasa deoparte. Se pune uleiul impreuna cu 3-4 linguri de apa rece, In oala de supa, se incinge pe foc, se pun legumele... (mai mult)

Citeste
Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Publicata luni, 28 ianuarie 2013, 18:25
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Loboda se curata, se spala bine in mai multe ape si se taiie fasii. Se curata ceapa, morocvul si telina, se spala si se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare. Uleiul se pune in oala de gatit, se... (mai mult)

Citeste
Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi

Publicata sambata, 22 decembrie 2012, 15:44
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Ceapa, morcovul, radacina de patrunjel, leusteanul si patrunjelul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Cartofii, se taie cuburi. Bosul se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Publicata sambata, 22 decembrie 2012, 15:23
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea se portioneaza si se spala. Morcovii, telina, ceapa, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se toaca marunt, iar rosiile se oparesc, se decojesc si se taie felii. Varza se ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de fasole

Ciorba de fasole

Publicata sambata, 22 decembrie 2012, 15:02
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Fasolea boabe se curata si se spala dupa care se lasa in apa rece circa 12 ore. Morcovii, ceapa si telina se curata si se spala dupa care sunt tocate marunt. Usturoiul, patrunjelul si leusteanul verde... (mai mult)

Citeste
Ciorba de porc

Ciorba de porc

Publicata miercuri, 19 decembrie 2012, 20:54
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se taie in forma de triunghiuri, iar varza se taie in bucati mari. Ceapa se toaca ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de praz

Ciorba de praz

Publicata duminica, 9 decembrie 2012, 22:26
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Se curata prazul, ceapa si celelalte legume; se spala si se taie cubulete. In oala de gatit, se pune uleiul cu o cana de apa, se incinge si se adauga toate legumele taiate si orezul spalat. Se inabusa... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))