Ciorbe
Ciorba de fasole cu ciolan
Publicata sambata, 20 aprilie 2013, 07:00Fasolea se lasa la inmuiat timp de 10 ore! Apoi, se pune la fiert. De asemenea, si ciolanele se pun la fiert timp de o ora! Intre timp, se taie legumele si se pun intr-o cratita cu ulei de masline. ... (mai mult)
CitesteCiorba de curcan
Publicata vineri, 19 aprilie 2013, 09:09Se spala si se taie 3 bucati de carne de curcan. Apoi, se pun la prajit in ulei de masline pana devin aurii. Se taie toate legumele cubulete si se adauga in tigaie. Dupa 1 minut, se adauga si ... (mai mult)
CitesteCiorba de miel
Publicata joi, 7 martie 2013, 16:34Carnea se spala. Morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel, ceapa si ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt. Orezul se spala si se fierbe. Se separa albusurile de galbenusuri. ... (mai mult)
CitesteCiorba de salata verde
Publicata duminica, 24 februarie 2013, 13:48Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape reci, apoi se taie in fasii subtiri. Ceapa se toaca marunt. Costita se taie cuburi. Se separa albusurile de galbenusuri. Ceapa se ... (mai mult)
CitesteCiorba de macris
Publicata duminica, 24 februarie 2013, 13:28Frunzele de macris se spala bine si se taie felii. Ceapa se taie marunt. Se separa albusurile de galbenusuri. Ceapa si boiaua se calesc in putin ulei. Se adauga apa, apoi frunzele de macris. Se ... (mai mult)
CitesteCiorba de urzici
Publicata duminica, 24 februarie 2013, 13:02Ceapa, morcovii, urzicile si telina se curata, se spala si se toaca marunt. Orezul se spala, se fierbe si se lasa sa se raceasca. Ceapa verde si leusteanul se curata, se spala si se toaca marunt. ... (mai mult)
CitesteCiorba de sfecla rosie
Publicata duminica, 24 februarie 2013, 12:50Morcovii, ceapa, radacina de patrunjel si sfecla rosie se trec prin razatoare. Cartofii se curata si se taie cubulete. Leusteanul si patrunjelul verde se toaca marunt. Borsul se fierbe si se ... (mai mult)
CitesteCiorba de tarhon
Publicata sambata, 23 februarie 2013, 18:19Morcovii, telina, radacina de patrunjel si pastarnacul se taie in felii subtiri. Ceapa se toaca marunt. Cartofii se taie cuburi, iar ardeiul gras se taie fasii. Tarhonul, mararul si patrunjelul verde ... (mai mult)
CitesteCiorba de dovlecei
Publicata luni, 28 ianuarie 2013, 18:39Se curata toate legumele, se spala si se taie cubulete mai mari. Fasolea verde se lasa deoparte. Se pune uleiul impreuna cu 3-4 linguri de apa rece, In oala de supa, se incinge pe foc, se pun legumele... (mai mult)
CitesteCiorba de loboda
Publicata luni, 28 ianuarie 2013, 18:25Loboda se curata, se spala bine in mai multe ape si se taiie fasii. Se curata ceapa, morocvul si telina, se spala si se taie cubulete sau se rad pe razatoarea mare. Uleiul se pune in oala de gatit, se... (mai mult)
CitesteCiorba de cartofi
Publicata sambata, 22 decembrie 2012, 15:44Ceapa, morcovul, radacina de patrunjel, leusteanul si patrunjelul verde se curata, se spala si se toaca marunt. Cartofii, se taie cuburi. Bosul se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza ... (mai mult)
CitesteCiorba de pui
Publicata sambata, 22 decembrie 2012, 15:23Carnea se portioneaza si se spala. Morcovii, telina, ceapa, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se toaca marunt, iar rosiile se oparesc, se decojesc si se taie felii. Varza se ... (mai mult)
CitesteCiorba de fasole
Publicata sambata, 22 decembrie 2012, 15:02Fasolea boabe se curata si se spala dupa care se lasa in apa rece circa 12 ore. Morcovii, ceapa si telina se curata si se spala dupa care sunt tocate marunt. Usturoiul, patrunjelul si leusteanul verde... (mai mult)
CitesteCiorba de porc
Publicata miercuri, 19 decembrie 2012, 20:54Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se taie in forma de triunghiuri, iar varza se taie in bucati mari. Ceapa se toaca ... (mai mult)
CitesteCiorba de praz
Publicata duminica, 9 decembrie 2012, 22:26Se curata prazul, ceapa si celelalte legume; se spala si se taie cubulete. In oala de gatit, se pune uleiul cu o cana de apa, se incinge si se adauga toate legumele taiate si orezul spalat. Se inabusa... (mai mult)
Citeste




















