Ciorba de pui
Ingrediente:
1kg carne de pui 400g cartofi 2 cepe 300g morcovi 1 radacina de patrunjel si pastarnac 1 radacina de telina 250g varza alba 400g rosii proaspete sau 200g rosii conservate 50g pasta de tomate 1L bors leustean patrunjel sare
Mod de preparare:
Carnea se portioneaza si se spala. Morcovii, telina, ceapa, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se toaca marunt, iar rosiile se oparesc, se decojesc si se taie felii. Varza se taie fasii iar cartofii se taie cuburi. Patrunjelul si leusteanul verde se toaca marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dizolva in apa. Carnea se fierbe in circa 2 L de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel, capa, varza si cartofii si se fieb circa 10 minute. Se adauga pasta de tomate, rosiile, borsul, leusteanul, sarea si se continua fierberea circa 10 minute. Se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra si cu ardei iute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste
Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de cartofi cu carnati
Mai intai, legumele se curata, se spala si se toaca marunt, cartofii se taie in cubulete, iar carnatii in rondele. Se ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu tarhon
Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste pescareasca
Pestele il taiem in bucati si il punem la fiert in oala de ciorba. Cand au fiert bucatile de peste, se scot si se ... (mai mult)
Citeste







