Ciorba de porc

Foto - Ciorba de porc
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 2 voturi / pareri

Ingrediente:

700g carne de porc 2 morcovi 2 cepe 1 radacina de telina 1 pastarnac o radacina de patrunjel 300g cartofi 2 ardei grasi 200g varza alba 500g rosii proaspete 100g mazare conservata 100g fasole verde 50g pasta de tomate 1L de bors leustean verde patrunjel verde sare

Mod de preparare:

Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se taie in forma de triunghiuri, iar varza se taie in bucati mari. Ceapa se toaca marunt, ardeii se taie fasii, iar cartofii se taie cuburi. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie felii, iar patrunjelul si leusteanul verde se toaca marunt. Borsul se fierbe si se strecoara. Mazarea si fasolea verde se scurg de lichid si se trec prin jet de apa rece. Pasta de tomate se dilueaza cu 75ml de apa. Carnea se fierbe in circa 2.5L de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel, varza si ceapa si se fierb impreuna. Se continua fierberea, adaugandu-se cartofii si ardeiul gras. Se adauga pasta de tomate, mazarea, fasolea, rosiile, borsul, leusteanul, sarea si se mai fierbe totul circa 5 minute. Se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Ciorba de porc cu smantana

    Ciorba de porc cu smantana

    Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de porc cu zeama de varza

    Ciorba de porc cu zeama de varza

    Ciorba se prepara spaland si tocand legumele, mai intai, apoi le punem la calit, in putin ulei. Cand s-au innabusit, ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de porc cu tarhon

    Ciorba de porc cu tarhon

    Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de ciocanele

    Ciorba de ciocanele

    Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba din sira de porc

    Ciorba din sira de porc

    Pentru ciorba vom folosi o oala mai mare, pe care o umplem trei sferturi cu apa si o punem pe foc. Carnea de porc o ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba cu afumatura

    Ciorba cu afumatura

    Intr-o cratita, se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu o lingura de ulei de floarea-soarelui. Intre timp, se ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))