Ciorbe
Ciorba de burechite
Publicata luni, 14 octombrie 2013, 10:00Carnea tocata se amesteca impreuna cu ceapa tocata marunt, patrunjel si 1 ou. Din aceasta compozitie, se formeaza mici bile, asemanatoare perisoarelor. Cu ajutorul celorlalte 2 oua, putina sare si ... (mai mult)
CitesteCiorba de rata
Publicata duminica, 13 octombrie 2013, 09:07Rata se parleste si se curata bine, apoi se portioneaza in bucatile dorite. Intr-o oala in care fierbe apa, se pun bucatile de rata si se lasa pana cand se gateste carnea. Intre timp, se curata si se ... (mai mult)
CitesteCiorba de fasole verde
Publicata sambata, 12 octombrie 2013, 10:04Carnea se taie in bucati mai mici si se pune intr-o oala cu apa fiarta. Fasolea se spala, se rupe in jumatati si se pune intr-o oala mai mare, cu apa si se lasa la fiert. Cat timp lasam sa fiarba ... (mai mult)
CitesteCiorba de vitel
Publicata joi, 3 octombrie 2013, 09:32Intr-o oala, se pune apa la fiert, cu putina sare. Intre timp se spala carnea de vitel, se taie cuburi si se pune in apa fierbinte. Dupa ce a dat in clocot, carnea se scoate din apa, se clateste si se... (mai mult)
CitesteCiorba taraneasca
Publicata sambata, 7 septembrie 2013, 13:58Se ia puiul se curata si se spala bine dupa care se taie in bucati. Intr-o oala plina cu apa si putina sare se adauga bucatile de pui. Cand apa da in clocot se scoate spuma si se lasa la fiert in ... (mai mult)
CitesteCiorba cu afumatura
Publicata marti, 13 august 2013, 09:06Intr-o cratita, se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu o lingura de ulei de floarea-soarelui. Intre timp, se toaca toate legumele si se adauga in tigaie. Dupa cateva minute, se adauga apa, ... (mai mult)
CitesteCiorba de cartofi cu tarhon
Publicata vineri, 9 august 2013, 10:33Se pune apa la fiert, se adauga osul afumat si putina sare. Dupa ce s-a fiert putin, dar nu de tot, se adauga morcovii si ceapa taiate marunt. Dupa ce a dat in clocot, se adauga orezul si cartofii ... (mai mult)
CitesteCiorba de ardei umpluti
Publicata marti, 30 iulie 2013, 10:17Se da carnea de porc prin masina de tocat impreuna cu carnea de vita. Apoi, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga oul, orezul si se amesteca bine. Se spala ardeii si se indeparteaza semintele. ... (mai mult)
CitesteCiorba de pui a la grec
Publicata duminica, 28 iulie 2013, 13:29Dupa ce s-a spalat si s-a taiat puiul, in bucati mari, se pune intr-o oala mare impreuna cu 3 litri de apa si se fierbe. Apoi, se adauga un morcov taiat rondele sau cubulete si telina rasa sau taiata ... (mai mult)
CitesteCiorba de os afumat
Publicata duminica, 21 iulie 2013, 08:26Intr-un castron cu apa se pun oasele afumate si se lasa timp de 24 de ore. Apoi, se pun la fiert, schimbandu-se apa de 2 ori. Intre timp, se taie morcovii si ardeiul cubulete. In schimb, ceapa se ... (mai mult)
CitesteCiorba ardeleneasca
Publicata sambata, 20 iulie 2013, 08:06Intr-o cratita cu apa, se pune carnea la fiert. Intre timp, se rad morcovii si telina. Apoi, se taie ceapa foarte marunt si se pun toate legumele intr-o cratita. Se toarna putin ulei de masline si se ... (mai mult)
CitesteCiorba de varza
Publicata vineri, 19 iulie 2013, 08:20Intr-o cratita, se adauga apa, o lingurita de sare si se pune bucata de carne. Se lasa sa fiarba timp de 60 de minute. Apoi, se rade morcovul sau se taie cubulete, se da telina prin razatoare. Intr-o ... (mai mult)
CitesteCiorba radauteana
Publicata sambata, 13 iulie 2013, 09:48Se spala si se curata legumele. Usutoriul se piseaza, patrunjelul se toca foarte marunt. Apoi, se spala si se curata de pielita pulpele de pui. Intr-o oala, se pun aproximativ 4 l de apa si se lasa la... (mai mult)
CitesteCiorba de vita
Publicata joi, 11 iulie 2013, 11:39Se spala bine carnea si se pune la fiert. Pe parcurs, se schimba apa si se indeparteaza spuma care se formeaza. Intre timp, se spala bine legumele si se toaca marunt. Cand carnea este pe jumatate ... (mai mult)
CitesteCiorba de pastai
Publicata miercuri, 3 iulie 2013, 12:34Se taie si se spala bine sub un jet de apa rece pastaiile. Apoi, se curata morcovii, se taie cubulete si se pun la fiert intr-o oala mare. Dupa 10 minute, se adauga pastaile! Intre timp, se decojesc ... (mai mult)
Citeste




















