Ciorbe

Ciorba de burechite

Ciorba de burechite

Publicata luni, 14 octombrie 2013, 10:00
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea tocata se amesteca impreuna cu ceapa tocata marunt, patrunjel si 1 ou. Din aceasta compozitie, se formeaza mici bile, asemanatoare perisoarelor. Cu ajutorul celorlalte 2 oua, putina sare si ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de rata

Ciorba de rata

Publicata duminica, 13 octombrie 2013, 09:07
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Usor

Rata se parleste si se curata bine, apoi se portioneaza in bucatile dorite. Intr-o oala in care fierbe apa, se pun bucatile de rata si se lasa pana cand se gateste carnea. Intre timp, se curata si se ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Publicata sambata, 12 octombrie 2013, 10:04
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Carnea se taie in bucati mai mici si se pune intr-o oala cu apa fiarta. Fasolea se spala, se rupe in jumatati si se pune intr-o oala mai mare, cu apa si se lasa la fiert. Cat timp lasam sa fiarba ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de vitel

Ciorba de vitel

Publicata joi, 3 octombrie 2013, 09:32
Timp de gatire: 120 minute Complexitate: Usor

Intr-o oala, se pune apa la fiert, cu putina sare. Intre timp se spala carnea de vitel, se taie cuburi si se pune in apa fierbinte. Dupa ce a dat in clocot, carnea se scoate din apa, se clateste si se... (mai mult)

Citeste
Ciorba taraneasca

Ciorba taraneasca

Publicata sambata, 7 septembrie 2013, 13:58
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se ia puiul se curata si se spala bine dupa care se taie in bucati. Intr-o oala plina cu apa si putina sare se adauga bucatile de pui. Cand apa da in clocot se scoate spuma si se lasa la fiert in ... (mai mult)

Citeste
Ciorba cu afumatura

Ciorba cu afumatura

Publicata marti, 13 august 2013, 09:06
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Intr-o cratita, se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu o lingura de ulei de floarea-soarelui. Intre timp, se toaca toate legumele si se adauga in tigaie. Dupa cateva minute, se adauga apa, ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de cartofi cu tarhon

Ciorba de cartofi cu tarhon

Publicata vineri, 9 august 2013, 10:33
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se pune apa la fiert, se adauga osul afumat si putina sare. Dupa ce s-a fiert putin, dar nu de tot, se adauga morcovii si ceapa taiate marunt. Dupa ce a dat in clocot, se adauga orezul si cartofii ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de ardei umpluti

Ciorba de ardei umpluti

Publicata marti, 30 iulie 2013, 10:17
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Se da carnea de porc prin masina de tocat impreuna cu carnea de vita. Apoi, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga oul, orezul si se amesteca bine. Se spala ardeii si se indeparteaza semintele. ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Publicata duminica, 28 iulie 2013, 13:29
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Usor

Dupa ce s-a spalat si s-a taiat puiul, in bucati mari, se pune intr-o oala mare impreuna cu 3 litri de apa si se fierbe. Apoi, se adauga un morcov taiat rondele sau cubulete si telina rasa sau taiata ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de os afumat

Ciorba de os afumat

Publicata duminica, 21 iulie 2013, 08:26
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Intr-un castron cu apa se pun oasele afumate si se lasa timp de 24 de ore. Apoi, se pun la fiert, schimbandu-se apa de 2 ori. Intre timp, se taie morcovii si ardeiul cubulete. In schimb, ceapa se ... (mai mult)

Citeste
Ciorba ardeleneasca

Ciorba ardeleneasca

Publicata sambata, 20 iulie 2013, 08:06
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Intr-o cratita cu apa, se pune carnea la fiert. Intre timp, se rad morcovii si telina. Apoi, se taie ceapa foarte marunt si se pun toate legumele intr-o cratita. Se toarna putin ulei de masline si se ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de varza

Ciorba de varza

Publicata vineri, 19 iulie 2013, 08:20
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Usor

Intr-o cratita, se adauga apa, o lingurita de sare si se pune bucata de carne. Se lasa sa fiarba timp de 60 de minute. Apoi, se rade morcovul sau se taie cubulete, se da telina prin razatoare. Intr-o ... (mai mult)

Citeste
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Publicata sambata, 13 iulie 2013, 09:48
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Se spala si se curata legumele. Usutoriul se piseaza, patrunjelul se toca foarte marunt. Apoi, se spala si se curata de pielita pulpele de pui. Intr-o oala, se pun aproximativ 4 l de apa si se lasa la... (mai mult)

Citeste
Ciorba de vita

Ciorba de vita

Publicata joi, 11 iulie 2013, 11:39
Timp de gatire: 80 minute Complexitate: Usor

Se spala bine carnea si se pune la fiert. Pe parcurs, se schimba apa si se indeparteaza spuma care se formeaza. Intre timp, se spala bine legumele si se toaca marunt. Cand carnea este pe jumatate ... (mai mult)

Citeste
Ciorba de pastai

Ciorba de pastai

Publicata miercuri, 3 iulie 2013, 12:34
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se taie si se spala bine sub un jet de apa rece pastaiile. Apoi, se curata morcovii, se taie cubulete si se pun la fiert intr-o oala mare. Dupa 10 minute, se adauga pastaile! Intre timp, se decojesc ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))