Ciorba taraneasca
Ingrediente:
1 pui 6 rosii 2 cartofi 2 morcovi 1 ardei gras 1 ceapa 1 telina 1 legatura patrunjel 200 g mazare sare
Mod de preparare:
Se ia puiul se curata si se spala bine dupa care se taie in bucati. Intr-o oala plina cu apa si putina sare se adauga bucatile de pui. Cand apa da in clocot se scoate spuma si se lasa la fiert in continuare la foc mediu. Se curata ceapa si se taie marunt si o calim putin. Se spala si se taie zarzavaturile cubulete. Zarzavaturile se adauga cand carnea este aproape fiarta, urmand sa adaugam mazarea si cartofii taiati cubulete. Cand ciorba da in clocot se adauga rosiile decojite taiate felioare. Se mai lasa 3-5 minute si se opreste foscul, dupa care se adauga patrunjel tocat marunt.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba taraneasca de vacuta
Mai intai, carnea de vita se curata bine si se portioneaza in bucati mai mici. Intr-o oala mai mare, se pun cam 3 litri ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de vacuta taraneasca
Legumele se curata si se toaca pe rand, apoi ceapa si ardeiul se calesc in ulei, peste ele se adauga boia, rosiile ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba taraneasca de porc
Carnea de porc se curata si se taie in bucatele. Intr-o oala cu apa se pune carnea la fiert si se tine pe foc in jur de ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste
Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, ... (mai mult)
Citeste







