Ciorba taraneasca de porc
Ingrediente:
700 g carne de porc 1 ceapa 1 morcov 2 cartofi 150 ml bulion 40 ml ulei 1 ardei patrunjel verde sare piper
Mod de preparare:
Carnea de porc se curata si se taie in bucatele. Intr-o oala cu apa se pune carnea la fiert si se tine pe foc in jur de 50 de minute. Legumele se curata si se toaca marunt, apoi se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Cand s-au innabusit, se pun in oala cu cioarba, punem si sare si mai fierbem inca 10 minute. Cand e aproape gata, adaugam rosiile si bulionul, punem patrunjel tocat si dam de pe foc.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu zeama de varza
Ciorba se prepara spaland si tocand legumele, mai intai, apoi le punem la calit, in putin ulei. Cand s-au innabusit, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu tarhon
Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba din sira de porc
Pentru ciorba vom folosi o oala mai mare, pe care o umplem trei sferturi cu apa si o punem pe foc. Carnea de porc o ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba taraneasca de vacuta
Mai intai, carnea de vita se curata bine si se portioneaza in bucati mai mici. Intr-o oala mai mare, se pun cam 3 litri ... (mai mult)
Citeste