Ciorba taraneasca de vacuta
Ingrediente:
800 g carne de vaca 2 rosii 2 cartofi 1 l bors 1 ceapa 1 morcov 1 radacina patrunjel marar patrunjel leustean sare
Mod de preparare:
Mai intai, carnea de vita se curata bine si se portioneaza in bucati mai mici. Intr-o oala mai mare, se pun cam 3 litri de apa si un praf de sare, iar cand incepe sa fiarba, se adauga bucatile de carne. Separat, se curata legumele si se toaca marunt, iar cartofii se taie in cubulete. Cand supa incepe sa dea in clocot, se dauga legumele, se toarna doua linguri de ulei si se acopera oala. Din cand in cand se indeparteaza spuma ce se formeaza deasupra, iar cand bucatile de carne se patrund suficient, se pun rosiile decojite si se mai lasa ciorba pe foc mic, pentru inca 10 minute. La final se toarna borsul, se presara verdeata si ciorba este gata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de vacuta taraneasca
Legumele se curata si se toaca pe rand, apoi ceapa si ardeiul se calesc in ulei, peste ele se adauga boia, rosiile ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba taraneasca
Se ia puiul se curata si se spala bine dupa care se taie in bucati. Intr-o oala plina cu apa si putina sare se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba taraneasca de porc
Carnea de porc se curata si se taie in bucatele. Intr-o oala cu apa se pune carnea la fiert si se tine pe foc in jur de ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de vacuta
Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se taie... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste







