Ciorba de vacuta taraneasca

Foto - Ciorba de vacuta taraneasca
Complexitate: usor Timp de preparare: 80 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg carne de vita 100 ml ulei 2 rosii 20 ml bulion 1 ceapa 2 morcovi 1 ardei 2 cartofi 200 g varza rosie marar uscat patrunjel verde boia sare piper

Mod de preparare:

Legumele se curata si se toaca pe rand, apoi ceapa si ardeiul se calesc in ulei, peste ele se adauga boia, rosiile tocate si bulionul. Punem si cartofii cubulete, turnam apa si lasam la fiert, pe foc mic. Cand au incept sa fiarba, adaugam si carnea de vacuta, portionata in cubulete, dar si varza rosie, taiata fasii. Dupa o jumatate de ora, se da de pe foc, se presara verdeata si se serveste.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Ciorba taraneasca de vacuta

    Ciorba taraneasca de vacuta

    Mai intai, carnea de vita se curata bine si se portioneaza in bucati mai mici. Intr-o oala mai mare, se pun cam 3 litri ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba taraneasca

    Ciorba taraneasca

    Se ia puiul se curata si se spala bine dupa care se taie in bucati. Intr-o oala plina cu apa si putina sare se adauga ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba taraneasca de porc

    Ciorba taraneasca de porc

    Carnea de porc se curata si se taie in bucatele. Intr-o oala cu apa se pune carnea la fiert si se tine pe foc in jur de ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de vacuta

    Ciorba de vacuta

    Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se taie... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de porc cu smantana

    Ciorba de porc cu smantana

    Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de ciocanele

    Ciorba de ciocanele

    Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))