Ciorba de vacuta taraneasca
Ingrediente:
1 kg carne de vita 100 ml ulei 2 rosii 20 ml bulion 1 ceapa 2 morcovi 1 ardei 2 cartofi 200 g varza rosie marar uscat patrunjel verde boia sare piper
Mod de preparare:
Legumele se curata si se toaca pe rand, apoi ceapa si ardeiul se calesc in ulei, peste ele se adauga boia, rosiile tocate si bulionul. Punem si cartofii cubulete, turnam apa si lasam la fiert, pe foc mic. Cand au incept sa fiarba, adaugam si carnea de vacuta, portionata in cubulete, dar si varza rosie, taiata fasii. Dupa o jumatate de ora, se da de pe foc, se presara verdeata si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba taraneasca de vacuta
Mai intai, carnea de vita se curata bine si se portioneaza in bucati mai mici. Intr-o oala mai mare, se pun cam 3 litri ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba taraneasca
Se ia puiul se curata si se spala bine dupa care se taie in bucati. Intr-o oala plina cu apa si putina sare se adauga ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba taraneasca de porc
Carnea de porc se curata si se taie in bucatele. Intr-o oala cu apa se pune carnea la fiert si se tine pe foc in jur de ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de vacuta
Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacina de patrunjel se curata, se spala si se taie... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste