Ciorba de rata

Foto - Ciorba de rata
Complexitate: usor Timp de preparare: 90 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 rata 4 rosii 3 cartofi 2 cepe 1 pastarnac 1 ardei gras 1 telina 1 morcov patrunjel sare

Mod de preparare:

Rata se parleste si se curata bine, apoi se portioneaza in bucatile dorite. Intr-o oala in care fierbe apa, se pun bucatile de rata si se lasa pana cand se gateste carnea. Intre timp, se curata si se toaca legumele marunt, apoi se calesc impreuna in putin ulei. Cand sunt gata, legumele sunt si ele adaugate in oala cu bucatile de carne. Se pun apoi si rosiile taiate cubulete si verdeata, apoi se presara sare, dupa gust. Cand totul a fiert, se opreste focul si ciorba de rata este gata de a fi servita.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Rata cu gutui

    Rata cu gutui

    Mai intai se curata si se pregateste rata pentru gatit. Apoi se aseza intr-o tava, se unge cu unt si se rumeneste in ... (mai mult)

    Citeste
  • Rata la cuptor

    Rata la cuptor

    Se spala rata in interior si in afara. Dupa ce se usuca putin, se unge cu unt pe toate partile. Se pune intr-un vas ... (mai mult)

    Citeste
  • Rata pe varza

    Rata pe varza

    Se curata si se spala rata. Intre timp, se pun 500 ml de apa la fiert. Se incalzeste un pic de ulei de masline in tigaie... (mai mult)

    Citeste
  • Rata cu portocale

    Rata cu portocale

    Se curata interiorul ratei. Apoi, intr-o cratita adanca si larga se topeste untul si se adauga rata. Se adauga supa, ... (mai mult)

    Citeste
  • Pulpe de rata la cuptor

    Pulpe de rata la cuptor

    Pulpele de rata curatate si spalate bine, se cresteaza din loc in loc, apoi se condimenteaza cu sare, piper si putina ... (mai mult)

    Citeste
  • Piept de rata la cuptor

    Piept de rata la cuptor

    Pentru a pregati o friptura de rata, trebuie ca mai intai sa incalzim cuptorul, urmand ca in acest timp sa pregatim ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))