Pulpe de rata la cuptor
Ingrediente:
4 pulpe de rata 3 portocale rozmarin boia dulce piper sare ulei de masline
Mod de preparare:
Pulpele de rata curatate si spalate bine, se cresteaza din loc in loc, apoi se condimenteaza cu sare, piper si putina boia dulce. Dupa ce s-au imbracat in aromele condimentelor, se aseaza intr-o tava termorezistenta, peste ele se toarna cam 3 linguri de ulei de masline, se presara cate o frunza de rozmarin si se storc cele 3 portocale. In solul acesta, pulpele se vor rumeni la cuptor, timp de 35 de minute. Cand sunt gata, se servesc alaturi de o salata sau garnitura preferata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Rata cu gutui
Mai intai se curata si se pregateste rata pentru gatit. Apoi se aseza intr-o tava, se unge cu unt si se rumeneste in ... (mai mult)
Citeste -
Rata la cuptor
Se spala rata in interior si in afara. Dupa ce se usuca putin, se unge cu unt pe toate partile. Se pune intr-un vas ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de rata
Rata se parleste si se curata bine, apoi se portioneaza in bucatile dorite. Intr-o oala in care fierbe apa, se pun ... (mai mult)
Citeste -
Rata pe varza
Se curata si se spala rata. Intre timp, se pun 500 ml de apa la fiert. Se incalzeste un pic de ulei de masline in tigaie... (mai mult)
Citeste -
Piept de rata la cuptor
Pentru a pregati o friptura de rata, trebuie ca mai intai sa incalzim cuptorul, urmand ca in acest timp sa pregatim ... (mai mult)
Citeste -
Rata cu portocale
Se curata interiorul ratei. Apoi, intr-o cratita adanca si larga se topeste untul si se adauga rata. Se adauga supa, ... (mai mult)
Citeste







