Ciorba de fasole verde
Ingrediente:
250 gr de carne de porc 400 gr de fasole 100 ml de bulion 1 ceapa 2 morcovi telina patrunjel leustean piper sare
Mod de preparare:
Carnea se taie in bucati mai mici si se pune intr-o oala cu apa fiarta. Fasolea se spala, se rupe in jumatati si se pune intr-o oala mai mare, cu apa si se lasa la fiert. Cat timp lasam sa fiarba fasolea, spalam si tocam marunt legumele, apoi le adaugam peste fasole. Cand s-a fiert, carnea se scoate din apa si se pune sub un jet de apa rece. Apoi se adauga si ea in oala de ciorba. Spre final, se adauga bulionul, se condimenteaza cu piper si sare, dupa gust, iar cand oprim focul, presaram si verdeata tocata. La servire, se poate adauga si o lingura de smantana.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Fasole verde sote
Daca se foloseste fasole verde conservata, se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de fasole
Fasolea boabe se curata si se spala dupa care se lasa in apa rece circa 12 ore. Morcovii, ceapa si telina se curata si ... (mai mult)
Citeste -
Salata de fasole verde
Mai intai se spala fasolea si ii se indeparteaza extremitatile, se rupe in bucati mai mari si se pune la fiert, in apa ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de fasole uscata
Punem fasolea la fiert, iar cand e aproape fiarta ii schimbam apa si lasam in continuare pe foc. Legumele le curatam si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de legume de post
Ceapa, ardeiul si morcovul se spala si se toaca marunt., iar cartofii si radacina de patrunjel se taie in cubulete. In ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de fasole in paine
Boabele de fasole ce au stat la inmuiat, se pun la fiert, apoi se scurg din prima apa si se pun din nou la fiert in a ... (mai mult)
Citeste







