Ciorba de fasole uscata
Ingrediente:
1 ceapa 2 morcovi 1 ardei gras 300 g fasole boabe 1 telina 200 g rosii 2 linguri ulei otet leustean patrunjel verde sare piper
Mod de preparare:
Punem fasolea la fiert, iar cand e aproape fiarta ii schimbam apa si lasam in continuare pe foc. Legumele le curatam si le tocam marunt. Intr-o tigaie calim ceapa, apoi pe rand adaugam in tigaie si morcovii impreuna cu ardeii. Legumele calite, le vom adauga in oala in care fierbe fasolea, punem si telina si rosiile si condimentam cu sare si piper. La final presaram verdeata si o lingura de otet. Ciorba se serveste fierbinte langa un bol cu muraturi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de fasole in paine
Boabele de fasole ce au stat la inmuiat, se pun la fiert, apoi se scurg din prima apa si se pun din nou la fiert in a ... (mai mult)
Citeste -
Salata de fasole uscata
Fasolea se fierbe in apa cu sare. Apoi se scurge de apa, se pune intr-un bol, peste ea se pune si ceapa taiata rondele ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de fasole verde
Carnea se taie in bucati mai mici si se pune intr-o oala cu apa fiarta. Fasolea se spala, se rupe in jumatati si se pune... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de fasole
Fasolea boabe se curata si se spala dupa care se lasa in apa rece circa 12 ore. Morcovii, ceapa si telina se curata si ... (mai mult)
Citeste -
Salata de fasole boabe
Se lasa peste noapte timp de 12 ore boabele de fasole in apa sarata si apoi se pun la fiert timp de 10 minute in oala ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de fasole cu costita afumata
Fasolea se tine in apa, cu o zi inainte, pentru a se fierbe mai repede. Astfel, fasolea inmuiata se pune la fiert cu ... (mai mult)
Citeste







