Ciorba de vita
Ingrediente:
400 g carne de vita 1 ardei gras 1 ceapa 1 morcov 1/2 telina bors 1 ou 5 linguri suc de rosii leustean sare
Mod de preparare:
Se spala bine carnea si se pune la fiert. Pe parcurs, se schimba apa si se indeparteaza spuma care se formeaza. Intre timp, se spala bine legumele si se toaca marunt. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga legumele in cratita. Dupa ce s-au fiert, se adauga sucul de rosii. Apoi, se toarna putin bors si se lasa sa fiarba. Cand a dat in clocot, se pune oul batut. Se mai lasa putin pe foc. La final, dupa ce s-a stins focul, se presara leustean tocat, se condimenteaza cu sare si se pune capacul.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de ardei umpluti
Se da carnea de porc prin masina de tocat impreuna cu carnea de vita. Apoi, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita la cuptor
Muschiul de vita se curata bine, apoi se acopera cu felii subtiri de bacon. Legam cu o ata baconul de muschiul de vita ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita cu sos de piper
Carnea de vita se taie in felii mai mari si se rumeesc in putin unt topit, intorcandu-le pe ambele parti, apoi se scot ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba taraneasca de vacuta
Mai intai, carnea de vita se curata bine si se portioneaza in bucati mai mici. Intr-o oala mai mare, se pun cam 3 litri ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de perisoare ardeleneasca
Legumele se spala si se taie marunt, apoi se calesc in putin ulei, pana ce devin moi. In oala in care am calit legumele,... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita
Intr-un castron, se piseaza boabele de piper si adauga putina sare si usturoiul pisat. Se amesteca bine pana se ... (mai mult)
Citeste







