Ciorba de varza
Ingrediente:
1 varza 300 g carne de vita cu os 1 morcov 1 telina 1 ceapa cimbru patrunjel sare
Mod de preparare:
Intr-o cratita, se adauga apa, o lingurita de sare si se pune bucata de carne. Se lasa sa fiarba timp de 60 de minute. Apoi, se rade morcovul sau se taie cubulete, se da telina prin razatoare. Intr-o tigaie, se pune o lingura de ulei si se adauga ceapa tocata marunt impreuna cu telina si morcovul. Dupa ce s-au rumenit putin se adauga in cratita cu carne. Dupa 20-30 de minute, se adauga si varza, taiata nu foarte marunt, in cratita, impreuna cu putin cimbru. Se mai lasa sa fiarba putin si se serveste calda cu patrunjel pe deasupra.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de porc cu zeama de varza
Ciorba se prepara spaland si tocand legumele, mai intai, apoi le punem la calit, in putin ulei. Cand s-au innabusit, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba din zeama de varza
Legumele si zarzavatul se spala si se toaca marunt. Intr-o oala incapatoare punem apa la fiert cu putina sare, iar cand ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de curcan cu zeama de varza
Carnea se spala si se taie in portiile dorite. Legumele se curata si se toaca marunt. Intr-o oala, turnam apa, punem ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de varza murata
Varza murata se toaca marunt, la fel si celelalte legume. Intr-o oala cu apa, punem varza taiata si lasam la fiert. Dupa... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de varza cu afumatura
Afumatura se opareste cam 15 minute, apoi se da in apa rece pentru a indeparta spuma formata deasupra. Folosim o oala ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba cu scarita afumata
Pentru ciorba vom curata si spala legumele, le tocam marunt si la dam la fiert intr-o oala cu 4 l de apa. Separat, ... (mai mult)
Citeste







