Ciorba de burechite
Ingrediente:
400 g carne tocata vita 300 g rosii 3 oua 2 cepe 2 morcovi 2 cartofi 150 g de fasole verde 1 litru de bors patrunjel sare
Mod de preparare:
Carnea tocata se amesteca impreuna cu ceapa tocata marunt, patrunjel si 1 ou. Din aceasta compozitie, se formeaza mici bile, asemanatoare perisoarelor. Cu ajutorul celorlalte 2 oua, putina sare si faina, se realizeaza un aluat pentru teitei. Intindem aluatul intr-un strat subtire si il impartim in patratele. Se ung patratelele cu ou si asezam peste fiecare, cate o bila de compozitie. Carnea este acoperita de colturile aluatului, formandu-se mici saculeti de carne. Dupa aceea, se toaca legumele marunt si le punem la fiert. Cand dau in clocot se toarna borsul, apoi se pun burechitele, pe care le vom tine la fiert 10 minute, in supa. La final se presara patrunjelul verde si se opreste focul.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste
Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de cartofi cu carnati
Mai intai, legumele se curata, se spala si se toaca marunt, cartofii se taie in cubulete, iar carnatii in rondele. Se ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu tarhon
Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste pescareasca
Pestele il taiem in bucati si il punem la fiert in oala de ciorba. Cand au fiert bucatile de peste, se scot si se ... (mai mult)
Citeste







