Ciorba de miel
Ingrediente:
850g carne de miel cu os 3 morcovi 1 radacina de telina 2 cepe 2 legaturi de ceapa verde 1 radacina de patrunjel si pastarnac 50ml ulei 200g smantana 3 oua ( galbenusuri ) 75g orez 50g faina 1 lamaie marar verde sare
Mod de preparare:
Carnea se spala. Morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel, ceapa si ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt. Orezul se spala si se fierbe. Se separa albusurile de galbenusuri. Mararul verde se toaca marunt. Se extrage sucul de lamaie. Carnea se fierbe in circa 3L de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ceapa inabusite in ulei. Carnea fiarta se scoate separat si se portioneaza. Se continua fierberea, adaugandu-se ceapa verde, orezul si compozitia formata din galbenusuri, faina si smantana si se mai fierb 10 minute. se adauga marar verde, suc de lamaie, sare si se continua fierberea circa 5 minute. Se serveste fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pastrama de miel
Se spala si se taie carnea de miel. Se bate putin cu ciocanul si se pune la prajit in ulei. Se pune la calit ceapa ... (mai mult)
Citeste -
Drob de miel
Organele de la miel se pun la fiert timp de 20 de minute, apoi se scot si se lasa la racit putin! Dupa, se toaca marunt ... (mai mult)
Citeste -
Tocana de miel
Carnea de miel se spala si se sareaza dupa care se portioneaza. Ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. Rosiile... (mai mult)
Citeste -
Carne de miel la cuptor
Pulpa de miel se aseaza intr-o tava, iar peste ea punem condimentele, sturoiul si vinul si dam tava in cuptorul incins. ... (mai mult)
Citeste -
Stufat de miel
Carnea de miel o portionam si o lasam in apa rece, legumele le spalam bine si le tocam. Intr-o tigaie, punem cam 30 ml ... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de miel la cuptor
Pentru inceput, spalam pulpa de miel si o scurgem bine de apa. O impanam cu felii de usturoi, din loc in loc si o ... (mai mult)
Citeste







