Ciorba de rosii cu fidea
Ingrediente:
100 g fidea 7 rosii 1 ceapa 2 ardei patrunjel verde sare piper
Mod de preparare:
Mai intai se spala legumele, apoi se toaca ceapa si ardeiul marunt, iar rosiile se decojesc si se taie in cubulete. Se pune o oala cu apa , la fiert, apoi se adauga ceapa si ardeiul, iar dupa inca 10 minute se pun si rosiile. Se asezoneaza cu piper si sare, se pune fideaua si se mai fierbe inca 15 minute totul. La final, se opreste focul, se presara patrunjelul tocat si e gata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Orez turcesc
Se spala orezul in ape succesive, apoi se lasa la scurs. Separat, se fierb apa si cele 250 ml de supa, cu putina sare. ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de gasca
Carnea de gasca se curata si se spala, apoi se pune in oala cu apa, la fiert. Cand a inceput sa fiarba, adaugam legumele... (mai mult)
Citeste -
Ciorba cu scarita afumata
Pentru ciorba vom curata si spala legumele, le tocam marunt si la dam la fiert intr-o oala cu 4 l de apa. Separat, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste
Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de lascute cu afunatura
Legumele se spala si se toaca in cubulete. Punem la fiert apa, intr-o oala mai mare, punem o lingurita de sare si ... (mai mult)
Citeste







