Ciorba de rosii cu fidea

Foto - Ciorba de rosii cu fidea
Complexitate: usor Timp de preparare: 50 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

100 g fidea 7 rosii 1 ceapa 2 ardei patrunjel verde sare piper

Mod de preparare:

Mai intai se spala legumele, apoi se toaca ceapa si ardeiul marunt, iar rosiile se decojesc si se taie in cubulete. Se pune o oala cu apa , la fiert, apoi se adauga ceapa si ardeiul, iar dupa inca 10 minute se pun si rosiile. Se asezoneaza cu piper si sare, se pune fideaua si se mai fierbe inca 15 minute totul. La final, se opreste focul, se presara patrunjelul tocat si e gata.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Orez turcesc

    Orez turcesc

    Se spala orezul in ape succesive, apoi se lasa la scurs. Separat, se fierb apa si cele 250 ml de supa, cu putina sare. ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de gasca

    Ciorba de gasca

    Carnea de gasca se curata si se spala, apoi se pune in oala cu apa, la fiert. Cand a inceput sa fiarba, adaugam legumele... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba cu scarita afumata

    Ciorba cu scarita afumata

    Pentru ciorba vom curata si spala legumele, le tocam marunt si la dam la fiert intr-o oala cu 4 l de apa. Separat, ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de peste

    Ciorba de peste

    Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, ... (mai mult)

    Citeste
  • Cataif

    Cataif

    Mai intai fideaua se rupe in bucati mai mari si se pun intr-un vas termorezistent. Se topeste untul intr-o tigaie, iar ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de lascute cu afunatura

    Ciorba de lascute cu afunatura

    Legumele se spala si se toaca in cubulete. Punem la fiert apa, intr-o oala mai mare, punem o lingurita de sare si ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))