Ciorba de pui cu smantana
Ingrediente:
700 g carne de pui (aripi, gat, spate) 400 g smantana 2 galbenusuri 3 cartofi 2 morcovi 1 telina 1 ceapa 1 ardei gras 1 lamaie patrunjel verde ulei sare
Mod de preparare:
Carnea de pui spalata si portionata, se pune la fiert, intr-o oala cu apa si putina sare. Intre timp se curata legumele si se toaca marunt, iar cartofii si morcovii se taie in cubulete. Intr-o tigaie cu ulei incins, se calesc cepa si ardeiul, iar cand s-au innabusit suficient, se adauga in ciorba, se pun cartofii si morcovii si se lasa totul la fiert, pe foc mic. Dupa aproape o ora, se amesteca cele 2 galbenusuri impreuna cu smantana si zeama de la lamaie si se adauga in ciorba, se mai tine la fiert inca 5 minute, apoi se poate opri focul. La final se presara patrunjelul verde tocat fin si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de ciocanele
Carnea de porc se spala bine, apoi se portioneaza si se pune in oala de ciorba, peste carne se toarna cam 5 l de apa si ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de cartofi cu carnati
Mai intai, legumele se curata, se spala si se toaca marunt, cartofii se taie in cubulete, iar carnatii in rondele. Se ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu tarhon
Carnea de porc se curata si se portioneaza in bucati mai mici, apoi ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-o tigaie, ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de salata verde
Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape reci, apoi se taie in fasii subtiri. Ceapa se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba cu afumatura
Intr-o cratita, se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu o lingura de ulei de floarea-soarelui. Intre timp, se ... (mai mult)
Citeste







