Ciorba de crap
Ingrediente:
1 kg peste crap 2 morcovi 1 telina 2 cepe 2 ardei gras 100 ml ulei 50 g pasta de tomate 5 rosii leustean patrunjel sare de lamiie sare
Mod de preparare:
Mai intai spalam pestele si il portionam in bucati mai mici. Legumele se curata si se toaca marunt si se calesc putin in ulei. Cand s-au innabusit, punem zarzavatul intr-o oala in care am pus la fiert apa. Turnam si bulionul, condimentam, dupa gust si fierbem la foc mic. Cand legumele aproape au fiert, adaugam pestele impreuna cu rosiile si mai fierbem inca 15 minute. La final adaugam zeama de lamaie si verdeata, oprim focul si servim ciorba fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de peste
Pestele se curata bine si se portioneaza. Intr-o oala mai mare, punem ceapa tocata si calim 3 minute, cu putin ulei, ... (mai mult)
Citeste -
Crap la cuptor
Crapul se spala bine, se curata de solzi si se presara cu sare si piper. Intr-o cratita incapatoare se aseaza pestele. ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste cu bors
Pentru inceput se curata si se spala bine pestele, apoi se portioneaza ca pentru ciorba. Legumele toate se spala si se ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste lipoveneasca
Curatam legumele si le spalam, apoi le tocam marunt si le punem la fiert, intr-o oala mai mare. Cand au fiert, adaugam ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de crap
Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)
Citeste -
Crap umplut cu ciuperci
Pestele se curata de solzi, se face o taietura nu prea mare in lungul burtii, se scoate tot continutul, se spala si se ... (mai mult)
Citeste







