Crap la cuptor
Ingrediente:
1 crap 50 ml de bulion 3 cepe 100 ml de ulei 200 ml de vin alb 2 catei de usturoi sare boabe de piper
Mod de preparare:
Crapul se spala bine, se curata de solzi si se presara cu sare si piper. Intr-o cratita incapatoare se aseaza pestele. Apoi se toaca felii ceapa si usturoiul si se adauga peste crap. Se pune ulei, apoi se toarna paharul de vin si bulionul. Odata adaugate toate acestea, cratita se baga la cuptor si se lasa timp de o ora.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Crap umplut cu ciuperci
Pestele se curata de solzi, se face o taietura nu prea mare in lungul burtii, se scoate tot continutul, se spala si se ... (mai mult)
Citeste -
Crap umplut cu orez
Crapul se sareaza. Ceapa si patrunjelul verde se toaca marunt. Orezul se spala bine. Hreanul se rade. Ceapa se inabusa ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de crap
Mai intai spalam pestele si il portionam in bucati mai mici. Legumele se curata si se toaca marunt si se calesc putin in... (mai mult)
Citeste -
Saramura de crap
Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)
Citeste -
Peste la cuptor cu legume
Se spala si se curata pestele, apoi se feliaza si se presara putina sare. Dupa se curata cartofii, se taie cubulete. La ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de peste lipoveneasca
Curatam legumele si le spalam, apoi le tocam marunt si le punem la fiert, intr-o oala mai mare. Cand au fiert, adaugam ... (mai mult)
Citeste







