Crap la cuptor

Foto - Crap la cuptor
Complexitate: usor Timp de preparare: 75 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 crap 50 ml de bulion 3 cepe 100 ml de ulei 200 ml de vin alb 2 catei de usturoi sare boabe de piper

Mod de preparare:

Crapul se spala bine, se curata de solzi si se presara cu sare si piper. Intr-o cratita incapatoare se aseaza pestele. Apoi se toaca felii ceapa si usturoiul si se adauga peste crap. Se pune ulei, apoi se toarna paharul de vin si bulionul. Odata adaugate toate acestea, cratita se baga la cuptor si se lasa timp de o ora.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Crap umplut cu ciuperci

    Crap umplut cu ciuperci

    Pestele se curata de solzi, se face o taietura nu prea mare in lungul burtii, se scoate tot continutul, se spala si se ... (mai mult)

    Citeste
  • Crap umplut cu orez

    Crap umplut cu orez

    Crapul se sareaza. Ceapa si patrunjelul verde se toaca marunt. Orezul se spala bine. Hreanul se rade. Ceapa se inabusa ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de crap

    Ciorba de crap

    Mai intai spalam pestele si il portionam in bucati mai mici. Legumele se curata si se toaca marunt si se calesc putin in... (mai mult)

    Citeste
  • Saramura de crap

    Saramura de crap

    Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)

    Citeste
  • Peste la cuptor cu legume

    Peste la cuptor cu legume

    Se spala si se curata pestele, apoi se feliaza si se presara putina sare. Dupa se curata cartofii, se taie cubulete. La ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de peste lipoveneasca

    Ciorba de peste lipoveneasca

    Curatam legumele si le spalam, apoi le tocam marunt si le punem la fiert, intr-o oala mai mare. Cand au fiert, adaugam ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))