Mancaruri cu peste

Peste cu fulgi de porumb

Peste cu fulgi de porumb

Publicata joi, 30 aprilie 2015, 10:35
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Pestele se taie in felii de grosimi egale, separat se bat cele trei oua, in care se presara piper, sare si coriandru, iar intr-un alt bol se pun fulgii de porumb, maruntiti. Bucatile de peste se dau ... (mai mult)

Citeste
Novac la cuptor

Novac la cuptor

Publicata vineri, 6 februarie 2015, 11:41
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pestele se pregateste pentru a fi gatit, spalandu-l si curatandu-l bine, apoi se portioneaza in bucati mai mari. Intr-o tava se toarna cam 2 linguri de ulei, apoi se aseazarondele de ceapa si bucatile... (mai mult)

Citeste
Pastrav cu legume la cuptor

Pastrav cu legume la cuptor

Publicata vineri, 6 februarie 2015, 11:34
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Pestii se curata si se spala bine, iar legumele se curata si se taie rondele. Intr-o tava se intinde o folie de aluminiu, peste ea se aseaza legumele, urmand ca pe acestea sa stea pestele. Se ... (mai mult)

Citeste
Dorada in crusta de sare

Dorada in crusta de sare

Publicata vineri, 6 februarie 2015, 11:23
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Pestele se curata de intestine si se presara putina sare in interiorul lor. Intr-o tava de cuptor se intinde sarea intr-un strat uniform, peste e se aseaza pestele, care va fi acoperit cu inca un ... (mai mult)

Citeste
File de somon la cuptor

File de somon la cuptor

Publicata vineri, 15 august 2014, 09:19
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Fileul de somon se aseaza intr-o tava, apoi se asezoneaza cu sare, piper si zeama de la lamaie si se torna deasupra uleiul de masline. Odata adaugate toate ingredientele se da tava la cuptorul incins,... (mai mult)

Citeste
Platica la cuptor

Platica la cuptor

Publicata marti, 11 martie 2014, 13:08
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Mai intai se curata pestele foarte bine si se condimenteaza cu piper si putina sare. Intr-o tava, in care am turnat putin ulei, se aseaza platica se presara patrunjelul tocat si o lingurita de otet. ... (mai mult)

Citeste
Somon la tigaie

Somon la tigaie

Publicata luni, 3 martie 2014, 15:26
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Pestele se spala si se scurge bine de apa, apoi se cresteaza din loc in loc si se condimenteaza uniform cu piper si sare. Intr-o tigaie, turnam cam 2 linguri de ulei si pornim focul, pentru a incinge ... (mai mult)

Citeste
Pasta de peste

Pasta de peste

Publicata sambata, 21 decembrie 2013, 12:57
Timp de gatire: 10 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol, punem sardinele, peste ele adaugam untul, cepa data pe razatoare, uleiul de masline, zeama de lamaie si condimentele. Cu ajutorul unui blender, mixam amestecul de ingrediente pana ce ... (mai mult)

Citeste
Halibut la gratar

Halibut la gratar

Publicata vineri, 20 decembrie 2013, 11:27
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Punem la incins 30 ml de ulei, peste el presaram pudra de curry si prajim fileurile de halibut. Le rumenim pe ambele parti, cate 4 minute, apoi le scoatem din tigaie si le lasam pe o farfurie. In ... (mai mult)

Citeste
Pate de ton

Pate de ton

Publicata vineri, 20 decembrie 2013, 11:10
Timp de gatire: 15 minute Complexitate: Usor

Tonul se scurge bine de sosul in care a stat in conserva si il punem intr-un vas. Peste ton adaugam catelul de usturoi, maslinele, uleiul de masline, caperele si putina sare. Cu ajutorul unui blender ... (mai mult)

Citeste
Pastrav cu portocale

Pastrav cu portocale

Publicata luni, 16 decembrie 2013, 11:28
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Pestele se spala si se asezoneaza cu sare si piper, apoi se ung cu unt si se umplu cu felii de portocala si putina coaja de portocala. Intr-o tava termorezistenta, punem putin ulei, asezam felii de ... (mai mult)

Citeste
Chefal la gratar

Chefal la gratar

Publicata luni, 16 decembrie 2013, 11:24
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Curatam pestele se solzi si intestine, apoi ii spalam bine. Portionam pestele in felii de grosimea a doua degete. Pregatim un sos din uleiul de masline, zeama de lamaie, piper si sare, in care vom ... (mai mult)

Citeste
Medalion de somon

Medalion de somon

Publicata duminica, 15 decembrie 2013, 12:26
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol amestecam cimbrul, sarea, piperul si zeama de la lamaie. In acest amestec vom pune fileurile de somon si le vom amesteca, pentru a le acoperi cu ingredientele din bol. Apoi se scot si se ... (mai mult)

Citeste
Hering la cuptor

Hering la cuptor

Publicata miercuri, 11 decembrie 2013, 11:32
Timp de gatire: 75 minute Complexitate: Usor

Pestele se curata si se spala bine, apoi se portioneaza. Se aseza bucatile de peste intr-o tava, peste el turnam apa, uleiul, otetul si adaugam condimentele. Gatim pestele in cuptorul incins, timp de ... (mai mult)

Citeste
Sprot prajit

Sprot prajit

Publicata marti, 10 decembrie 2013, 11:06
Timp de gatire: 25 minute Complexitate: Usor

Pestii se dau prin faina pe ambele parti, apoi, intr-o tigaie in care am incins uleiul, ii prajim pana ce devin rumeni, intorcandu-i de pe o parte pe alta. Cand sunt gata, ii scoatem pe o farfurie ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))