Mancaruri cu peste
Peste cu fulgi de porumb
Publicata joi, 30 aprilie 2015, 10:35Pestele se taie in felii de grosimi egale, separat se bat cele trei oua, in care se presara piper, sare si coriandru, iar intr-un alt bol se pun fulgii de porumb, maruntiti. Bucatile de peste se dau ... (mai mult)
CitesteNovac la cuptor
Publicata vineri, 6 februarie 2015, 11:41Pestele se pregateste pentru a fi gatit, spalandu-l si curatandu-l bine, apoi se portioneaza in bucati mai mari. Intr-o tava se toarna cam 2 linguri de ulei, apoi se aseazarondele de ceapa si bucatile... (mai mult)
CitestePastrav cu legume la cuptor
Publicata vineri, 6 februarie 2015, 11:34Pestii se curata si se spala bine, iar legumele se curata si se taie rondele. Intr-o tava se intinde o folie de aluminiu, peste ea se aseaza legumele, urmand ca pe acestea sa stea pestele. Se ... (mai mult)
CitesteDorada in crusta de sare
Publicata vineri, 6 februarie 2015, 11:23Pestele se curata de intestine si se presara putina sare in interiorul lor. Intr-o tava de cuptor se intinde sarea intr-un strat uniform, peste e se aseaza pestele, care va fi acoperit cu inca un ... (mai mult)
CitesteFile de somon la cuptor
Publicata vineri, 15 august 2014, 09:19Fileul de somon se aseaza intr-o tava, apoi se asezoneaza cu sare, piper si zeama de la lamaie si se torna deasupra uleiul de masline. Odata adaugate toate ingredientele se da tava la cuptorul incins,... (mai mult)
CitestePlatica la cuptor
Publicata marti, 11 martie 2014, 13:08Mai intai se curata pestele foarte bine si se condimenteaza cu piper si putina sare. Intr-o tava, in care am turnat putin ulei, se aseaza platica se presara patrunjelul tocat si o lingurita de otet. ... (mai mult)
CitesteSomon la tigaie
Publicata luni, 3 martie 2014, 15:26Pestele se spala si se scurge bine de apa, apoi se cresteaza din loc in loc si se condimenteaza uniform cu piper si sare. Intr-o tigaie, turnam cam 2 linguri de ulei si pornim focul, pentru a incinge ... (mai mult)
CitestePasta de peste
Publicata sambata, 21 decembrie 2013, 12:57Intr-un bol, punem sardinele, peste ele adaugam untul, cepa data pe razatoare, uleiul de masline, zeama de lamaie si condimentele. Cu ajutorul unui blender, mixam amestecul de ingrediente pana ce ... (mai mult)
CitesteHalibut la gratar
Publicata vineri, 20 decembrie 2013, 11:27Punem la incins 30 ml de ulei, peste el presaram pudra de curry si prajim fileurile de halibut. Le rumenim pe ambele parti, cate 4 minute, apoi le scoatem din tigaie si le lasam pe o farfurie. In ... (mai mult)
CitestePate de ton
Publicata vineri, 20 decembrie 2013, 11:10Tonul se scurge bine de sosul in care a stat in conserva si il punem intr-un vas. Peste ton adaugam catelul de usturoi, maslinele, uleiul de masline, caperele si putina sare. Cu ajutorul unui blender ... (mai mult)
CitestePastrav cu portocale
Publicata luni, 16 decembrie 2013, 11:28Pestele se spala si se asezoneaza cu sare si piper, apoi se ung cu unt si se umplu cu felii de portocala si putina coaja de portocala. Intr-o tava termorezistenta, punem putin ulei, asezam felii de ... (mai mult)
CitesteChefal la gratar
Publicata luni, 16 decembrie 2013, 11:24Curatam pestele se solzi si intestine, apoi ii spalam bine. Portionam pestele in felii de grosimea a doua degete. Pregatim un sos din uleiul de masline, zeama de lamaie, piper si sare, in care vom ... (mai mult)
CitesteMedalion de somon
Publicata duminica, 15 decembrie 2013, 12:26Intr-un bol amestecam cimbrul, sarea, piperul si zeama de la lamaie. In acest amestec vom pune fileurile de somon si le vom amesteca, pentru a le acoperi cu ingredientele din bol. Apoi se scot si se ... (mai mult)
CitesteHering la cuptor
Publicata miercuri, 11 decembrie 2013, 11:32Pestele se curata si se spala bine, apoi se portioneaza. Se aseza bucatile de peste intr-o tava, peste el turnam apa, uleiul, otetul si adaugam condimentele. Gatim pestele in cuptorul incins, timp de ... (mai mult)
CitesteSprot prajit
Publicata marti, 10 decembrie 2013, 11:06Pestii se dau prin faina pe ambele parti, apoi, intr-o tigaie in care am incins uleiul, ii prajim pana ce devin rumeni, intorcandu-i de pe o parte pe alta. Cand sunt gata, ii scoatem pe o farfurie ... (mai mult)
Citeste