Mancaruri cu peste

File de somon la cuptor

File de somon la cuptor

Publicata vineri, 15 august 2014, 09:19
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Fileul de somon se aseaza intr-o tava, apoi se asezoneaza cu sare, piper si zeama de la lamaie si se torna deasupra uleiul de masline. Odata adaugate toate ingredientele se da tava la cuptorul incins,... (mai mult)

Citeste
Platica la cuptor

Platica la cuptor

Publicata marti, 11 martie 2014, 13:08
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Mai intai se curata pestele foarte bine si se condimenteaza cu piper si putina sare. Intr-o tava, in care am turnat putin ulei, se aseaza platica se presara patrunjelul tocat si o lingurita de otet. ... (mai mult)

Citeste
Somon la tigaie

Somon la tigaie

Publicata luni, 3 martie 2014, 15:26
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Pestele se spala si se scurge bine de apa, apoi se cresteaza din loc in loc si se condimenteaza uniform cu piper si sare. Intr-o tigaie, turnam cam 2 linguri de ulei si pornim focul, pentru a incinge ... (mai mult)

Citeste
Pasta de peste

Pasta de peste

Publicata sambata, 21 decembrie 2013, 12:57
Timp de gatire: 10 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol, punem sardinele, peste ele adaugam untul, cepa data pe razatoare, uleiul de masline, zeama de lamaie si condimentele. Cu ajutorul unui blender, mixam amestecul de ingrediente pana ce ... (mai mult)

Citeste
Halibut la gratar

Halibut la gratar

Publicata vineri, 20 decembrie 2013, 11:27
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Punem la incins 30 ml de ulei, peste el presaram pudra de curry si prajim fileurile de halibut. Le rumenim pe ambele parti, cate 4 minute, apoi le scoatem din tigaie si le lasam pe o farfurie. In ... (mai mult)

Citeste
Pate de ton

Pate de ton

Publicata vineri, 20 decembrie 2013, 11:10
Timp de gatire: 15 minute Complexitate: Usor

Tonul se scurge bine de sosul in care a stat in conserva si il punem intr-un vas. Peste ton adaugam catelul de usturoi, maslinele, uleiul de masline, caperele si putina sare. Cu ajutorul unui blender ... (mai mult)

Citeste
Pastrav cu portocale

Pastrav cu portocale

Publicata luni, 16 decembrie 2013, 11:28
Timp de gatire: 50 minute Complexitate: Usor

Pestele se spala si se asezoneaza cu sare si piper, apoi se ung cu unt si se umplu cu felii de portocala si putina coaja de portocala. Intr-o tava termorezistenta, punem putin ulei, asezam felii de ... (mai mult)

Citeste
Chefal la gratar

Chefal la gratar

Publicata luni, 16 decembrie 2013, 11:24
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Curatam pestele se solzi si intestine, apoi ii spalam bine. Portionam pestele in felii de grosimea a doua degete. Pregatim un sos din uleiul de masline, zeama de lamaie, piper si sare, in care vom ... (mai mult)

Citeste
Medalion de somon

Medalion de somon

Publicata duminica, 15 decembrie 2013, 12:26
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Intr-un bol amestecam cimbrul, sarea, piperul si zeama de la lamaie. In acest amestec vom pune fileurile de somon si le vom amesteca, pentru a le acoperi cu ingredientele din bol. Apoi se scot si se ... (mai mult)

Citeste
Hering la cuptor

Hering la cuptor

Publicata miercuri, 11 decembrie 2013, 11:32
Timp de gatire: 75 minute Complexitate: Usor

Pestele se curata si se spala bine, apoi se portioneaza. Se aseza bucatile de peste intr-o tava, peste el turnam apa, uleiul, otetul si adaugam condimentele. Gatim pestele in cuptorul incins, timp de ... (mai mult)

Citeste
Sprot prajit

Sprot prajit

Publicata marti, 10 decembrie 2013, 11:06
Timp de gatire: 25 minute Complexitate: Usor

Pestii se dau prin faina pe ambele parti, apoi, intr-o tigaie in care am incins uleiul, ii prajim pana ce devin rumeni, intorcandu-i de pe o parte pe alta. Cand sunt gata, ii scoatem pe o farfurie ... (mai mult)

Citeste
Peste cu orez

Peste cu orez

Publicata duminica, 8 decembrie 2013, 14:37
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Mai intai spalam orezul bine si il punem la fiert in apa cu sare. Cepele le tocam marunt, iar baconul in felii subtiri. Intr-o tigaie, topim untul si calim ceapa, iar cand devine transparenta, punem ... (mai mult)

Citeste
Scrumbie la cuptor

Scrumbie la cuptor

Publicata duminica, 8 decembrie 2013, 14:32
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Scrumbia se unge cu putin unt si se ruleaza usor. Se aseaza intr-o tava tapatata cu unt si se acopera cu sosul obtinut din amestecului de mustar, otet si marar verde. Se adauga si cateva bucatele mici... (mai mult)

Citeste
Scrumbie la gratar

Scrumbie la gratar

Publicata duminica, 8 decembrie 2013, 14:29
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Pestii se curata si se spala bine, apoi se condimenteaza cu piper si sare. Incingem gratarul si asezam pestii rumenindu-i pe abele parti. Cand scrumbia este gata, se aseaza pe un platou, se stropeste ... (mai mult)

Citeste
Macrou cu legume mexicane

Macrou cu legume mexicane

Publicata vineri, 6 decembrie 2013, 10:13
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Pestele se spala si se portioneaza, apoi se aseaza intr-o tava termorezistenta. Punem peste el condimentele, rosiile felii, usturoiul pisat si legumele mexicane. Turnam si ueliul deasupra si gatim ... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))