Mancaruri cu peste

Peste cu orez

Peste cu orez

Publicata duminica, 8 decembrie 2013, 14:37
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Mai intai spalam orezul bine si il punem la fiert in apa cu sare. Cepele le tocam marunt, iar baconul in felii subtiri. Intr-o tigaie, topim untul si calim ceapa, iar cand devine transparenta, punem ... (mai mult)

Citeste
Scrumbie la cuptor

Scrumbie la cuptor

Publicata duminica, 8 decembrie 2013, 14:32
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Scrumbia se unge cu putin unt si se ruleaza usor. Se aseaza intr-o tava tapatata cu unt si se acopera cu sosul obtinut din amestecului de mustar, otet si marar verde. Se adauga si cateva bucatele mici... (mai mult)

Citeste
Scrumbie la gratar

Scrumbie la gratar

Publicata duminica, 8 decembrie 2013, 14:29
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Pestii se curata si se spala bine, apoi se condimenteaza cu piper si sare. Incingem gratarul si asezam pestii rumenindu-i pe abele parti. Cand scrumbia este gata, se aseaza pe un platou, se stropeste ... (mai mult)

Citeste
Macrou cu legume mexicane

Macrou cu legume mexicane

Publicata vineri, 6 decembrie 2013, 10:13
Timp de gatire: 35 minute Complexitate: Usor

Pestele se spala si se portioneaza, apoi se aseaza intr-o tava termorezistenta. Punem peste el condimentele, rosiile felii, usturoiul pisat si legumele mexicane. Turnam si ueliul deasupra si gatim ... (mai mult)

Citeste
Saramura de biban

Saramura de biban

Publicata luni, 2 decembrie 2013, 12:48
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Bibanii se spala, se curata in interior si li se indeparteaza branhiile. Peste perii curatati se presara serea, piperul si boia, apoi se aseza pe gratarul incins. Se vor frige pe ambele parti, apoi se... (mai mult)

Citeste
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Publicata luni, 2 decembrie 2013, 12:40
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pestele se spala si se curata, apoi se pun pe gratar, impachetati in folie de aluminiu. Alaturi de peste, vom pune si legumele spalate, pe gratar si le vom coace. Cand sunt gata, ardeii si rosiile se ... (mai mult)

Citeste
File de pangasius la cuptor

File de pangasius la cuptor

Publicata luni, 2 decembrie 2013, 12:35
Timp de gatire: 40 minute Complexitate: Usor

Fileurile de peste se spala, se scurg de apa si se aseza in tava. Peste ele presaram condimentele, turnam o jumatate de pahar de apa si dam la cuptor. Dupa 25 de minute, cand pestele a devenit auriu, ... (mai mult)

Citeste
Pangasius pane

Pangasius pane

Publicata luni, 2 decembrie 2013, 12:30
Timp de gatire: 30 minute Complexitate: Usor

Fileurile de peste, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se trec prin faina, oul batut spuma, iar la final se acopera cu pesmet. Intr-o tigaie in care am incins uleiul prajim fileurile pe ambele ... (mai mult)

Citeste
Somon in crusta de mustar

Somon in crusta de mustar

Publicata miercuri, 20 noiembrie 2013, 12:11
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Verdeata, se spala si se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu mustarul si se condimenteaza cu piper si sare. Fileul de somon se aseaza intr-o tava pe hartie de copt, peste somon se toarna putin ... (mai mult)

Citeste
Somon prajit cu malai

Somon prajit cu malai

Publicata luni, 4 noiembrie 2013, 10:47
Timp de gatire: 20 minute Complexitate: Usor

Pregatim pestele, curatandu-l si spalandu-l bine, apoi il taiem in felii. Se condimenteaza toate feliile rezultate, cu sare si piper, apoi intr-un bol vom amesteca cele 3 oua cu putin piper si malai, ... (mai mult)

Citeste
Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor

Publicata marti, 15 octombrie 2013, 11:31
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Pastravii se spala si se curata bine de intestine, apoi luam o tava in care asezam pestii si turnam ulei de masline astfel incat sa se unga pestii in intregime. Peste ei adaugam sare, piper si doi ... (mai mult)

Citeste
Saramura de crap

Saramura de crap

Publicata luni, 14 octombrie 2013, 09:25
Timp de gatire: 60 minute Complexitate: Usor

Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. Rosiile si ardeii se pun putin pe gratar, apoi le taiem felii si le punem in oala ... (mai mult)

Citeste
Crap la cuptor

Crap la cuptor

Publicata luni, 14 octombrie 2013, 09:06
Timp de gatire: 75 minute Complexitate: Usor

Crapul se spala bine, se curata de solzi si se presara cu sare si piper. Intr-o cratita incapatoare se aseaza pestele. Apoi se toaca felii ceapa si usturoiul si se adauga peste crap. Se pune ulei, ... (mai mult)

Citeste
Salau la cuptor

Salau la cuptor

Publicata duminica, 6 octombrie 2013, 10:46
Timp de gatire: 45 minute Complexitate: Usor

Pestele se spala si se taie in bucati mai mari, se asezoneaza cu sare si se adauga intr-o tava intinsa de cuptor. Peste peste, se pun felii de lamaie, uleiul de masline, se presara putin piper, iar la... (mai mult)

Citeste
Stiuca umpluta

Stiuca umpluta

Publicata duminica, 6 octombrie 2013, 10:23
Timp de gatire: 90 minute Complexitate: Usor

Stiuca se spala si se curata de solzi si de intestine, dar fara a se cresta pe burta. Se inlatura capul, iat pielea pestelui se desprinde intreaga, astfel sa ramana intreaga, asemenea unui sac. Carnea... (mai mult)

Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))