Mancaruri cu peste
Peste cu orez
Publicata duminica, 8 decembrie 2013, 14:37Mai intai spalam orezul bine si il punem la fiert in apa cu sare. Cepele le tocam marunt, iar baconul in felii subtiri. Intr-o tigaie, topim untul si calim ceapa, iar cand devine transparenta, punem ... (mai mult)
CitesteScrumbie la cuptor
Publicata duminica, 8 decembrie 2013, 14:32Scrumbia se unge cu putin unt si se ruleaza usor. Se aseaza intr-o tava tapatata cu unt si se acopera cu sosul obtinut din amestecului de mustar, otet si marar verde. Se adauga si cateva bucatele mici... (mai mult)
CitesteScrumbie la gratar
Publicata duminica, 8 decembrie 2013, 14:29Pestii se curata si se spala bine, apoi se condimenteaza cu piper si sare. Incingem gratarul si asezam pestii rumenindu-i pe abele parti. Cand scrumbia este gata, se aseaza pe un platou, se stropeste ... (mai mult)
CitesteMacrou cu legume mexicane
Publicata vineri, 6 decembrie 2013, 10:13Pestele se spala si se portioneaza, apoi se aseaza intr-o tava termorezistenta. Punem peste el condimentele, rosiile felii, usturoiul pisat si legumele mexicane. Turnam si ueliul deasupra si gatim ... (mai mult)
CitesteSaramura de biban
Publicata luni, 2 decembrie 2013, 12:48Bibanii se spala, se curata in interior si li se indeparteaza branhiile. Peste perii curatati se presara serea, piperul si boia, apoi se aseza pe gratarul incins. Se vor frige pe ambele parti, apoi se... (mai mult)
CitesteSaramura de macrou
Publicata luni, 2 decembrie 2013, 12:40Pestele se spala si se curata, apoi se pun pe gratar, impachetati in folie de aluminiu. Alaturi de peste, vom pune si legumele spalate, pe gratar si le vom coace. Cand sunt gata, ardeii si rosiile se ... (mai mult)
CitesteFile de pangasius la cuptor
Publicata luni, 2 decembrie 2013, 12:35Fileurile de peste se spala, se scurg de apa si se aseza in tava. Peste ele presaram condimentele, turnam o jumatate de pahar de apa si dam la cuptor. Dupa 25 de minute, cand pestele a devenit auriu, ... (mai mult)
CitestePangasius pane
Publicata luni, 2 decembrie 2013, 12:30Fileurile de peste, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se trec prin faina, oul batut spuma, iar la final se acopera cu pesmet. Intr-o tigaie in care am incins uleiul prajim fileurile pe ambele ... (mai mult)
CitesteSomon in crusta de mustar
Publicata miercuri, 20 noiembrie 2013, 12:11Verdeata, se spala si se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu mustarul si se condimenteaza cu piper si sare. Fileul de somon se aseaza intr-o tava pe hartie de copt, peste somon se toarna putin ... (mai mult)
CitesteSomon prajit cu malai
Publicata luni, 4 noiembrie 2013, 10:47Pregatim pestele, curatandu-l si spalandu-l bine, apoi il taiem in felii. Se condimenteaza toate feliile rezultate, cu sare si piper, apoi intr-un bol vom amesteca cele 3 oua cu putin piper si malai, ... (mai mult)
CitestePastrav la cuptor
Publicata marti, 15 octombrie 2013, 11:31Pastravii se spala si se curata bine de intestine, apoi luam o tava in care asezam pestii si turnam ulei de masline astfel incat sa se unga pestii in intregime. Peste ei adaugam sare, piper si doi ... (mai mult)
CitesteSaramura de crap
Publicata luni, 14 octombrie 2013, 09:25Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. Rosiile si ardeii se pun putin pe gratar, apoi le taiem felii si le punem in oala ... (mai mult)
CitesteCrap la cuptor
Publicata luni, 14 octombrie 2013, 09:06Crapul se spala bine, se curata de solzi si se presara cu sare si piper. Intr-o cratita incapatoare se aseaza pestele. Apoi se toaca felii ceapa si usturoiul si se adauga peste crap. Se pune ulei, ... (mai mult)
CitesteSalau la cuptor
Publicata duminica, 6 octombrie 2013, 10:46Pestele se spala si se taie in bucati mai mari, se asezoneaza cu sare si se adauga intr-o tava intinsa de cuptor. Peste peste, se pun felii de lamaie, uleiul de masline, se presara putin piper, iar la... (mai mult)
CitesteStiuca umpluta
Publicata duminica, 6 octombrie 2013, 10:23Stiuca se spala si se curata de solzi si de intestine, dar fara a se cresta pe burta. Se inlatura capul, iat pielea pestelui se desprinde intreaga, astfel sa ramana intreaga, asemenea unui sac. Carnea... (mai mult)
Citeste




















