File de pangasius la cuptor
Ingrediente:
4 fileuri pangasius boia cimbru sare piper
Mod de preparare:
Fileurile de peste se spala, se scurg de apa si se aseza in tava. Peste ele presaram condimentele, turnam o jumatate de pahar de apa si dam la cuptor. Dupa 25 de minute, cand pestele a devenit auriu, se scota din cuptor si se serveste langa garnitura preferata sau o salata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Crochete de pangasius
Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert, apoi se scurg din apa, se paseaza si se pun intr-un bol. Peste cartofi ... (mai mult)
Citeste -
Pangasius pane
Fileurile de peste, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se trec prin faina, oul batut spuma, iar la final se acopera... (mai mult)
Citeste -
File de somon la cuptor
Fileul de somon se aseaza intr-o tava, apoi se asezoneaza cu sare, piper si zeama de la lamaie si se torna deasupra ... (mai mult)
Citeste -
Somon la cuptor
Ungeti cu grasime un vas termorezistent si adaugat 4 rondele de somon curatat si splat. Se stropeste cu ulei de masline,... (mai mult)
Citeste -
Peste cu fulgi de porumb
Pestele se taie in felii de grosimi egale, separat se bat cele trei oua, in care se presara piper, sare si coriandru, ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de somon
Intr-un bol amestecam cimbrul, sarea, piperul si zeama de la lamaie. In acest amestec vom pune fileurile de somon si le ... (mai mult)
Citeste







