Peste cu fulgi de porumb
Ingrediente:
1 kg file de peste 200 g fulgi de porumb 3 oua coriandru sare piper
Mod de preparare:
Pestele se taie in felii de grosimi egale, separat se bat cele trei oua, in care se presara piper, sare si coriandru, iar intr-un alt bol se pun fulgii de porumb, maruntiti. Bucatile de peste se dau pe rand mai intai prin ou, apoi prin fulgii de porumb si se aseaza intr-o tava acoperita cu o hartie de copt. Pestele se gateste la cuptor, timp de 20 de minute, rumenind si intorcand bucatile, pe ambele parti, iar cand devin crocante, se scot din cuptor si se servesc alaturi de o salata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Chicken nuggets reteta
Pieptul de pui se curata si se portioneaza in fasii mai groase, pe care le condimentam cu sare si piper. Separat, ... (mai mult)
Citeste -
Piept de pui cu fulgi de porumb
Intr-un bol se sparg cele 3 oua si se bat cu furculita, pana devin spuma, peste ele se presara sare, piper, oregano si ... (mai mult)
Citeste -
Crochete de pui
Mai intai transam pieptul de pui, in fasii, il condimentam cu sare, piper, boia si usturoi granulat, apoi fulgii de ... (mai mult)
Citeste -
Supa de porumb
Se fierbe in apa morcovul, patrunjelul si ceapa ( intregi ) impreuna cu stiuletii de porumb bine spalati, pana cand ... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de porumb
Intr-o oala cu 2 l de apa se pun la fiert cartofii taiati cubulete, ardeiul gras curatat de seminte si taiat cubulete, ... (mai mult)
Citeste -
Salata de ton cu porumb
Scurgeti tonul de ulei, taiati ceapa cubulete si puneti-le intr-un castron peste salata verde! Adaugati porumbul si o ... (mai mult)
Citeste







